Actualiteitendag Leerplicht en RMC

Je kennis weer up-to-date

1e startmoment

{{StartDate}}

Niveau

Actualiteitendag

Duur

Studievormen

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied? Dan is deze actualiteitendag zeer geschikt. Tijdens deze dag ga je samen met andere professionals uit het vakgebied aan de slag met je casuïstiek. Hierbij komen alle belangrijke en actuele thema's aan bod, zoals de inzet van jurisprudentie en de Methodische Aanpak voor Schoolverzuim (MAS). Na afloop is je kennis volledig up-to-date en heb je je netwerk verder uitgebreid.

Jouw resultaat

Tijdens deze actualiteitendag word je op de hoogte gebracht van de actuele ontwikkelingen en wijzigingen in wet- en regelgeving en jurisprudentie. Maar belangrijker nog: je weet welke consequenties dit heeft voor de praktijk, voor de uitvoering van taken en je verantwoordelijkheden. Bovendien kun je ervaringen uitwisselen met collega’s en professionals uit het werkveld.

Doelgroep

Je bent leerplichtambtenaar. Daarbij is deze actualiteitendag erg relevant als je werkt bij een dienst of instelling die aan het vakgebied leerplicht gerelateerd is.

Aanpak

Tijdens deze actualiteitendag worden wijzigingen van de leerplicht en het RMC vanuit praktische invalshoek benaderd. Er wordt aandacht besteed aan je persoonlijke casuïstiek en er is voldoende gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met collega’s en professionals uit het werkveld. Je kennis wordt volledig opgefrist en afgestemd op de actualiteit.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Actualiteitendag Leerplicht en RMC

Je kennis weer up-to-date

1e startmoment

{{StartDate}}

Niveau

Actualiteitendag

Duur

Studievormen

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.