Partners

Partners

Over ons

Over Bestuursacademie Nederland

De Bestuursacademie Nederland bouwt samen met jou en een groot aantal partners aan het openbaar bestuur. Onze partners zijn:

 

NRTO

De Bestuursacademie Nederland is aangesloten bij brancheverenigingen NRTO. De NRTO heeft een belangrijke rol bij het op de agenda zetten van particulier opleiden in Nederland. Bekijk ook de gedragcodes en algemene voorwaarden van de NRTO.

ISO 9001

Bestuursacademie Nederland is ISO-9001 gecertificeerd. Deze certificering is gericht op optimaal kwaliteitsmanagement. Een kwaliteitsmanagementsysteem conform de ISO 9001 norm is bepalend voor de kwaliteit van onze trainingen, opleidingen. Kwaliteit- en klantgerichtheid zijn belangrijke aspecten voor Bestuursacademie Nederland en wordt geborgd door het uitvoeren van de PDCA-cyclus. De ISO-certificering heeft een cyclus van drie jaar waarbij een externe auditor ieder jaar een controle uitvoert of Bestuursacademie Nederland voldoet aan de internationaal erkende eisen.

ISO 27001

Bestuursacademie Nederland is ISO 27001 gecertificeerd. Deze wereldwijd erkende certificering is gericht op informatieveiligheid. Informatiebeveiliging conform de ISO 27001 norm zorgt voor een adequaat niveau van beveiliging van onze gegevens, de gegevens van docenten en studenten. Het hebben van een ISO 27001 certificaat is voor Bestuursacademie Nederland van groot belang zodat Bestuursacademie Nederland docenten, studenten en partners inzien welk belang Bestuursacademie Nederland hecht aan het omgaan met gegevens waaronder persoonsgegevens. De ISO-certificering heeft een cyclus van drie jaar waarbij een externe auditor ieder jaar een controle uitvoert of Bestuursacademie Nederland voldoet aan de internationaal erkende eisen.