Nieuws & Actualiteiten

Thema's

Thema's

Word online marketeer bij Bestuursacademie Nederland

Op Donderdag, 12 Mei, 2022, 16:13

Vind je het leuk om te adviseren over online branding en het creëren van meer conversie? En weet je precies hoe je via elk online marketingkanaal de beste resultaten behaalt? Dan ben jij mogelijk de online marketeer die wij zoeken! <Lees meer>
Lees meer
Thema's: Over Bestuursacademie Nederland

Steeds vaker ondermijning van het lokale bestuur

Op Donderdag, 12 Mei, 2022, 16:05

Criminelen proberen steeds vaker het lokale gezag te beïnvloeden en gebruiken diensten van gemeenten voor hun criminele activiteiten. Daar moet natuurlijk iets aan gedaan worden. Minister Bruins Slot zet een eerste stap. Help jij mee?

Lees meer
Thema's: Openbare Orde en Veiligheid

“Als Wmo-consulent maak je mensen écht blij!”

Op Donderdag, 12 Mei, 2022, 15:19

Een verantwoordelijke functie waarmee je mensen écht blij kunt maken, dat is de functie van de Wmo-consulent. Jonge ambtenaar Liane heeft inmiddels al vijf jaar ervaring en vertelt waarom het zo leuk is om dit werk bij de gemeente te doen.

Lees meer
Thema's: Overig

Versterk jouw persoonlijk leiderschap met deze 3 tips

Op Donderdag, 12 Mei, 2022, 15:09

Als je de beste versie van jezelf bent, kun je ook het beste uit anderen halen. Daarom is het goed om altijd bezig te zijn met je eigen ontwikkeling. Wij geven je 3 tips om jouw persoonlijk leiderschap te versterken. a

Lees meer

Omgaan met agressie aan de gemeentebalie, hoe doet u dat?

Op Dinsdag, 19 April, 2022, 11:08

Hoogstwaarschijnlijk heeft u er ook weleens mee te maken gehad. Een agressieve burger aan uw balie. Helaas moeten we hier hoogstwaarschijnlijk zeggen, want de laatste cijfers laten zien dat agressiegevallen binnen gemeenten nog steeds zorgwekkend zijn en niet dalen. Wat zien we gebeuren qua agressie? Wat kunt u hier van uw organisatie verwachten? En wat kunt u zelf doen bij agressie?

Lees meer
Thema's: Burger en Publiekszaken

Fris jij dit voorjaar jouw kennis en vaardigheden op? 

Op Vrijdag, 15 April, 2022, 13:49

De donkere winterdagen zijn voorbij, de zon breekt door. Krijg jij daar ook extra motivatie en energie van? En wil je die energie goed gebruiken? Start dan in mei of juni met een opleiding of training en haal het maximale uit jezelf!
Lees meer
Thema's: Over Bestuursacademie Nederland

De organisatie verrijken, dat doen Emmy en Supharny met een inclusiviteitspanel!

Op Vrijdag, 15 April, 2022, 13:42

Diversiteit en vooral inclusiviteit zijn een verrijking voor je organisatie. Emmy en Supharny van gemeente Rotterdam leggen uit waarom dat zo is en hoe zij zelf werken aan een inclusievere organisatie.
 
Lees meer
Thema's: Overig

Goede gezondheidszorg is niet vanzelfsprekend

Op Donderdag, 24 Maart, 2022, 08:43

Op 7 april is het Wereldgezondheidsdag. Elk jaar weer een mooi moment om te analyseren hoe we de gezondheidszorg kunnen verbeteren. Want hoe goed de zorg in Nederland ook is, het kan altijd nog beter. Help jij mee?

Lees meer
Thema's: Sociaal Domein

Studente Isabella aan het woord: “Werken en leren is prima te combineren.”

Op Donderdag, 24 Maart, 2022, 08:38

Ben je benieuwd hoe het is om weer te gaan studeren naast je werk? Studente Isabella vertelde ons hoe zij het ervaart om als juridisch adviseur veiligheid bij de gemeente de opleiding Expert Openbare Orde en Veiligheid te volgen. 

Lees meer
Thema's: Over Bestuursacademie Nederland

Contact maken met burgers

Op Donderdag, 24 Maart, 2022, 08:32

Heb je de (digitale) bijeenkomst ‘Kompas 2022: Echt contact met inwoners’ van onze partner Binnenlands Bestuur gemist? Wij hebben een aantal praktische tips van de sprekers voor je samengevat. 

Lees meer

Thema's

Thema's