Nieuws & Actualiteiten

Thema's

Thema's

Vergroot je (werk)geluk met een opleiding of training!

Op Woensdag, 6 September, 2023, 12:29

Het nieuwe opleidingsseizoen is begonnen! Ook in oktober gaan veel van onze opleidingen van start. Overweeg je om een opleiding te gaan volgen, maar heb je nog wat motivatie nodig om daadwerkelijk de stap te zetten? Lees dan snel verder.

Lees meer
Thema's: Over Bestuursacademie Nederland

Effectief aan de slag met duurzaamheidsvraagstukken

Op Woensdag, 6 September, 2023, 12:21

De verduurzaming van jouw overheidsorganisatie en de wereld daarbuiten. Hoe pak je dat aan? Dat zoeken wij graag samen met jou uit. Want alleen samen behalen we de duurzame ontwikkelingsdoelen!

Lees meer
Thema's: Ruimtelijk Domein

Tip voor het succesvol organiseren van de Tweede Kamerverkiezingen

Op Woensdag, 6 September, 2023, 12:13

Ineens zijn ze er al bijna: de Tweede Kamerverkiezingen. Ben jij verantwoordelijk voor de zorgvuldige organisatie hiervan? Wij voorzien je in één dag van handvatten en boeiende tips om de verkiezingen succesvol voor te bereiden.

Lees meer
Thema's: Beleid en Bestuur

Behaal een erkend getuigschrift Bestuurskunde van Bestuursacademie Nederland

Op Woensdag, 6 September, 2023, 12:06

Wil je ooit een volledige HBO Bachelor- of Masteropleiding Bestuurskunde behalen? Dankzij onze Hogeschool-status kun je deze opleidingen nu op een haalbare manier afronden met een erkend getuigschrift van Bestuursacademie Nederland!

Lees meer
Thema's: Over Bestuursacademie Nederland

Spreker op het VNG Congres

Op Donderdag, 10 Augustus, 2023, 09:42

Op 13 en 14 juni vond het jaarlijkse VNG-congres in Groningen plaats. Eén van de toonaangevende sprekers op dit congres was Tim van Hattum. Anneke Hoogenboom (accountmanager bij Bestuursacademie Nederland) was bij zijn lezing aanwezig.

Lees meer
Thema's: Ruimtelijk Domein

Nassar Asad vanaf 1 juli 2023 directeur Bestuursacademie Nederland

Op Maandag, 3 Juli, 2023, 12:58

Met ingang van 1 juli 2023 neemt Nassar Asad de rol van directeur-bestuurder bij de Bestuursacademie Nederland op zich. Na een indrukwekkende carrière in directiefuncties binnen het publieke domein, waaronder zijn werk als Director Corporate Accounts bij de Kamer van Koophandel en recentelijk als Directeur segment overheid bij Salta Group, staat Nassar klaar om zijn expertise en enthousiasme in te zetten voor de verdere groei van onze academie.  

Lees meer
Thema's: Over Bestuursacademie Nederland

Ziekteverzuim onder ambtenaren gestegen

Op Woensdag, 28 Juni, 2023, 13:36

Het ziekteverzuim onder ambtenaren bij gemeenten is gestegen. Dit blijkt uit de Personeelsmonitor Gemeenten 2022, waarin de resultaten van het onderzoek naar de arbeidsmarkt van gemeenteambtenaren in Nederland zijn gepresenteerd. 

Lees meer
Thema's: Bedrijfsvoering

In Brabant durven overheden anders te werven én met succes!

Op Woensdag, 28 Juni, 2023, 13:23

Tijdens de krapte op de arbeidsmarkt weet provincie Brabant carrièreswitchers met succes te werven. De kandidaten worden klaargestoomd via een ontwikkeltraject dat ontwikkeld is door Bestuursacademie Nederland. 

Lees meer
Thema's: Ruimtelijk Domein

De volgende stap zetten in je loopbaan?

Op Woensdag, 28 Juni, 2023, 13:16

De zomermaanden zijn hét moment om rustig na te denken over de volgende stap in je loopbaan. We helpen jou hier graag bij! Bekijk ons nieuwe opleidingsaanbod dat vanaf september weer van start gaat en maak nieuwe stappen in je carrière. 

Lees meer
Thema's: Overig

Het nieuwe opleidingsseizoen start bijna!

Op Woensdag, 7 Juni, 2023, 13:23

Ben je klaar om na de zomervakantie weer het maximale uit jezelf te halen? Dat komt goed uit, want in september start het nieuwe opleidingsseizoen. Wij helpen je graag verder in je ontwikkeling, zodat je net dat stapje extra kunt zetten! 

Lees meer
Thema's: Over Bestuursacademie Nederland

Thema's

Thema's