Samen met jou bouwen wij aan een professionele overheid

Samen met jou bouwen wij aan een professionele overheid

Over ons

Over Bestuursacademie Nederland

Boeiende vraagstukken vanuit de samenleving. Complexe wet- en regelgeving die continu verandert. Nieuwe manieren van werken. Als overheidsprofessional werk je in een dynamische omgeving. Jij weet als geen ander dat morgen alles anders is dan vandaag. Om succesvol in te spelen op al die veranderingen heb je steeds weer nieuwe kennis en vaardigheden nodig. En daar ligt onze expertise!  
 

Bereid je voor op de toekomst met een praktijkgericht programma 

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling, zodat we samen kunnen bouwen aan een sterkere overheid. Dat doen we met een compleet opleidingsaanbod voor alle segmenten en domeinen binnen de overheid. Van vaardigheidstrainingen tot vakopleidingen op MBO-, HBO- en Masterniveau. Per 1 september 2023 zijn wij ook in het bezit van een Hogeschool-status. Dat betekent dat je de HBO Bachelor en Master Bestuurskunde kunt afronden met een erkend getuigschrift van Bestuursacademie Nederland.   

Welk programma je ook kiest, het is toegespitst op de context waarin jij jouw werk moet doen. Hoe dat kan? Dankzij ons brede netwerk, ervaren docenten uit de praktijk en kleine klassen. Als je hier meer over wilt weten, neem dan eens een kijkje in ons visiedocument. Hierin lees je niet alleen meer over onze praktijkgerichte lesmethode, maar ook over onze visie op besturen en ontwikkelen.  

Visie op besturen

Persoonlijk contact 

Wil je meer informatie? Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 035 - 7 604 850 of info@bestuursacademie.nl
 

Een opleidingstraject op maat voor jouw team of organisatie 

Wil je meewerken aan de professionalisering van de overheid door ook jouw team of organisatie ontwikkelkansen te bieden? Van een vakinhoudelijke verdieping tot een culturele aanpassing, wij helpen je er graag bij met een opleiding of training op maat. Kijk voor meer informatie hierover op onze pagina Incompany- en maatwerktrajecten