• Home
  • Persoonlijke ontwikkeling en Vaardigheden

Persoonlijke ontwikkeling en Vaardigheden

Persoonlijke ontwikkeling en Vaardigheden

Wil jij je persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Je weerbaarheid vergroten? Of je professionele vaardigheden versterken? Volg dan...

Lees meer

Wil jij je persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Je weerbaarheid vergroten? Of je professionele vaardigheden versterken? Volg dan...

Lees meer

Wil jij je persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Je weerbaarheid vergroten? Of je professionele vaardigheden versterken? Volg dan...

Lees meer

Bekijk de opleidingen per vakgebied

Hieronder staan alle opleidingen verdeeld over verschillende onderwerpen. Je kunt ook het hele aanbod bekijken op deze pagina.

Persoonlijke ontwikkeling en Vaardigheden: 55 opleidingen

Masterclass (2) Een Masterclass is een los te volgen zelfstandig onderdeel van een erkende Masteropleiding. Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp. Na het afronden van de Masterclass kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en om verder te studeren in een volledige, erkende Masteropleiding.

HBO niveau (9) Onze HBO-programma’s bieden je complete programma’s met alles wat je nu nodig hebt. Snel en direct toepasbaar in je eigen werk. Daarnaast zijn deze programma’s een goede start als je de ambitie hebt om verder te studeren en zelfs een erkende HBO Bacheloropleiding te volgen.

Training (43) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Wil jij je persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Je weerbaarheid vergroten? Of je professionele vaardigheden versterken? Volg dan een van onze trainingen of opleidingen Persoonlijke Ontwikkeling. 

Trends & ontwikkelingen

De samenleving staat voor grote uitdagingen. De digitalisering en technologisering zorgen er bijvoorbeeld voor dat onze maatschappij er anders uit gaat zien. Zo ontstaan er nieuwe vormen van communicatie en beïnvloeding die grote invloed hebben op de manier waarop we leven en werken. Zo worden burgers mondiger, nemen ze meer initiatieven en trekt de overheid zich terug uit het publieke domein. Hierdoor verandert de relatie tussen overheid en burger. Deze is steeds meer regisserend of faciliterend. Als overheidsprofessional worden er dan ook andere eisen aan je gesteld. Inhoudelijke kennis alleen is niet meer voldoende. Het is noodzakelijk dat je over vaardigheden beschikt die nodig zijn om goed te kunnen functioneren in de 21e eeuw. Deze noemen we ook wel 21st century skills of 21e-eeuwse vaardigheden.

Welke training Persoonlijke Ontwikkeling past bij jou?

Als overheidsprofessional kun je niet stil blijven staan. Het is belangrijk om bij te blijven en mee te groeien met alle veranderingen. Bij Bestuursacademie Nederland helpen we je graag verder. Met een uitgebreid aanbod van praktijkgerichte trainingen en opleidingen rondom persoonlijke ontwikkeling. Denk aan onderwerpen als:

Populaire trainingen Persoonlijke Ontwikkeling

Bestuursacademie Nederland biedt verschillende trainingen aan die jou meer inzicht geven in je persoonlijke ontwikkeling. Groei zit niet alleen in het vergroten van kennis, maar juist ook in het vergroten van je competenties en vaardigheden. 

Netwerken

Wil je weten hoe netwerken precies werkt? Hoe je een netwerk opbouwt? En hoe je een netwerk met veel verschillende belangen onderhoudt? In deze training vergroot je jouw persoonlijke zichtbaarheid, zodat je het maximale uit je netwerk haalt. 

Invloed uitoefenen in gesprekken

Burgers communiceren via steeds meer kanalen. Burgerparticipatie en initiatieven geven de burgers een steeds grotere rol bij de totstandkoming van beleid. Burgers met individuele vragen kunnen bij je organisatie aankloppen. Het contact met burgers wordt hierdoor steeds belangrijker. Daarom zijn goede communicatieve vaardigheden van belang bij je politieke en ambtelijke contacten.

Persoonlijke Kracht en Uitstraling

Wil jij je krachtiger en zelfverzekerder presenteren? En weten hoe je op anderen overkomt? In deze training leer je welke aspecten een rol spelen bij jouw uitstraling en communicatie. Ontdek wat je inspireert en hoe je dat op anderen overbrengt. Na afloop ben je in staat om je persoonlijke kracht ten volle te benutten.

Incompany en maatwerk

Bij Bestuursacademie Nederland is het ook mogelijk om het lesprogramma specifiek op (medewerkers van) jouw organisatie af te stemmen. Wil je meerdere collega's - op een zelfgekozen locatie - dezelfde opleiding laten volgen? Of wil je in een van onze trainingen een specifiek vraagstuk binnen jouw organisatie aanpakken? We helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Ontwikkel je eigen growth mindset

Blijven leren is de sleutel tot succes. In de praktijk biedt elke dag je nieuwe leermomenten. Als je die momenten aangrijpt, haal je het maximale uit jezelf. Je hebt er alleen wel een growth mindset voor nodig. Deze ontwikkel je nu gratis in een cursus via Online Academy.

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.
 


       

Levenlanglerenkrediet (LLLK) – studiefinanciering voor volwassenen

Bij deze erkende opleiding is het mogelijk om tegen gunstige voorwaarden geld te lenen bij de overheid om de studiekosten te financieren.