• Home
  • Persoonlijke ontwikkeling en Vaardigheden

Persoonlijke ontwikkeling en Vaardigheden

Persoonlijke ontwikkeling en Vaardigheden

Wil jij je persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Je weerbaarheid vergroten? Of je professionele vaardigheden versterken? Volg dan...

Lees meer

Wil jij je persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Je weerbaarheid vergroten? Of je professionele vaardigheden versterken? Volg dan...

Lees meer

Wil jij je persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Je weerbaarheid vergroten? Of je professionele vaardigheden versterken? Volg dan...

Lees meer

Persoonlijke ontwikkeling en Vaardigheden: 46 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Masterclass (2)

HBO niveau (8)

MBO niveau (1)

Training (34)

(1)

Wil jij je persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Je weerbaarheid vergroten? Of je professionele vaardigheden versterken? Volg dan een van onze trainingen of opleidingen Persoonlijke Ontwikkeling. 

Trends & ontwikkelingen

De samenleving staat voor grote uitdagingen. De digitalisering en technologisering zorgen er bijvoorbeeld voor dat onze maatschappij er anders uit gaat zien. Zo ontstaan er nieuwe vormen van communicatie en beïnvloeding die grote invloed hebben op de manier waarop we leven en werken. Zo worden burgers mondiger, nemen ze meer initiatieven en trekt de overheid zich terug uit het publieke domein. Hierdoor verandert de relatie tussen overheid en burger. Deze is steeds meer regisserend of faciliterend. Als overheidsprofessional worden er dan ook andere eisen aan je gesteld. Inhoudelijke kennis alleen is niet meer voldoende. Het is noodzakelijk dat je over vaardigheden beschikt die nodig zijn om goed te kunnen functioneren in de 21e eeuw. Deze noemen we ook wel 21st century skills of 21e-eeuwse vaardigheden.

Welke training Persoonlijke Ontwikkeling past bij jou?

Als overheidsprofessional kun je niet stil blijven staan. Het is belangrijk om bij te blijven en mee te groeien met alle veranderingen. Bij Bestuursacademie Nederland helpen we je graag verder. Met een uitgebreid aanbod van praktijkgerichte trainingen en opleidingen rondom persoonlijke ontwikkeling. Denk aan onderwerpen als:

Populaire trainingen Persoonlijke Ontwikkeling

Bestuursacademie Nederland biedt verschillende trainingen aan die jou meer inzicht geven in je persoonlijke ontwikkeling. Groei zit niet alleen in het vergroten van kennis, maar juist ook in het vergroten van je competenties en vaardigheden. 

Netwerken

Wil je weten hoe netwerken precies werkt? Hoe je een netwerk opbouwt? En hoe je een netwerk met veel verschillende belangen onderhoudt? In deze training vergroot je jouw persoonlijke zichtbaarheid, zodat je het maximale uit je netwerk haalt. 

Invloed uitoefenen in gesprekken

Burgers communiceren via steeds meer kanalen. Burgerparticipatie en initiatieven geven de burgers een steeds grotere rol bij de totstandkoming van beleid. Burgers met individuele vragen kunnen bij je organisatie aankloppen. Het contact met burgers wordt hierdoor steeds belangrijker. Daarom zijn goede communicatieve vaardigheden van belang bij je politieke en ambtelijke contacten.

Persoonlijke Kracht en Uitstraling

Wil jij je krachtiger en zelfverzekerder presenteren? En weten hoe je op anderen overkomt? In deze training leer je welke aspecten een rol spelen bij jouw uitstraling en communicatie. Ontdek wat je inspireert en hoe je dat op anderen overbrengt. Na afloop ben je in staat om je persoonlijke kracht ten volle te benutten.
 

Met onze leerlijnen kies jij de beste opleiding

Wil jij weten welke opleiding voor jouw rol, functie of vakgebied het beste ontwikkelpad biedt? Met onderstaande leerlijnen helpen we je bij het kiezen van de juiste opleiding.

  1. Leerlijn Bestuur
  2. Leerlijn Management
  3. Leerlijn Omgevingsmanagement
  4. Leerlijn Projectleiding/casemanagement
  5. Leerlijn Specialistisch advies
  6. Leerlijn Strategische ontwikkeling fysieke leefomgeving
  7. Leerlijn Toezicht en handhaving
  8. Leerlijn Vergunningverlening
 

Incompany en maatwerk

Bij Bestuursacademie Nederland is het ook mogelijk om het lesprogramma specifiek op (medewerkers van) jouw organisatie af te stemmen. Wil je meerdere collega's - op een zelfgekozen locatie - dezelfde opleiding laten volgen? Of wil je in een van onze trainingen een specifiek vraagstuk binnen jouw organisatie aanpakken? We helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Ontwikkel je eigen growth mindset
Blijven leren is de sleutel tot succes. In de praktijk biedt elke dag je nieuwe leermomenten. Als je die momenten aangrijpt, haal je het maximale uit jezelf. Je hebt er alleen wel een growth mindset voor nodig. Deze ontwikkel je nu gratis in een cursus via Online Academy.
Levenlanglerenkrediet (LLLK) – studiefinanciering voor volwassenen
Bij deze erkende opleiding is het mogelijk om tegen gunstige voorwaarden geld te lenen bij de overheid om de studiekosten te financieren.