1e startmoment

04-10-2021

Niveau

MBO niveau

Duur

3 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil jij in korte tijd de belangrijkste uitgangspunten en begrippen uit de Jeugdwet leren kennen en weten wie in aanmerking komt voor jeugdhulp? Volg dan deze e-learning Jeugdwet. Je ontwikkelt basiskennis over de wet en volgt de training online in je eigen tempo. Zo kun je de training altijd combineren met je andere bezigheden.

Jouw resultaat

Na afloop van deze training beschik je over basiskennis van de Jeugdwet. Je weet hoe het systeem van hulp en ondersteuning ingericht is en hoe het past binnen gerelateerde voorzieningen. Door jouw kennis weet je waar je zelf met vragen terecht kunt.

Doelgroep

Je bent nieuw bij de gemeente of gaat via een uitzendbureau aan de slag in het sociaal domein. Ook als je al werkt op een van de andere gebieden in het sociaal domein maar je je integrale kennis van het domein verder wilt ontwikkelen is deze training geschikt.

Aanpak

Je volgt de training Jeugdwet via onze online leeromgeving. Je kunt zelf de tijd en plaats bepalen waarop je leert en bepaalt daarmee ook je eigen leertempo.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Jeugdwet - E-learning

Basiskennis Jeugdwet

1e startmoment

04-10-2021

Niveau

MBO niveau

Duur

3 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.