Nieuwe Wet Inburgering - E-learning

Goed voorbereid op de verantwoordelijkheden die komen kijken bij inburgering

1e startmoment

04-10-2021

Niveau

Training

Duur

3 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Vanaf 2022 zijn de gemeenten weer verantwoordelijk voor inburgering. Met de nieuwe Wet inburgering wil men de inburgeraars snel volwaardig laten deelnemen aan de maatschappij. Maar hoe kan dit het beste georganiseerd worden? Welke taken komen bij de gemeente te liggen? Hoe begeleid en ondersteun je de inburgeringsplichtigen? En hoe hangt deze wet samen met andere onderdelen binnen het sociaal domein? Je leert het in de training Nieuwe Wet Inburgering.

Jouw resultaat

Na afloop van deze training ben je bekend met de nieuwe Wet inburgering. Je weet hoe deze wet tot stand is gekomen en wat de uitgangspunten ervan zijn. Door de inzichten die je in deze training opdoet help je jouw gemeente met de verantwoordelijkheid voor de begeleiding en ondersteuning van inburgeringsplichtigen gedurende de inburgering en kun je daarmee voor hen het verschil gaan maken.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen die te maken heeft met de uitvoering van de nieuwe Wet inburgering, zoals beleidsmedewerkers, kwaliteitsmedewerkers en casemanagers.

Aanpak

Je volgt de training via zelfstudie. In 5 lesblokken van ongeveer 15 minuten maak je je de theorie eigen. Door middel van praktijkcases leg je bovendien de relatie tussen theorie en praktijk. Je toetst jezelf in de online leeromgeving, zo weet je zeker dat je je de basiskennis en de inrichting van de Wet inburgering eigen hebt gemaakt.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Nieuwe Wet Inburgering - E-learning

Goed voorbereid op de verantwoordelijkheden die komen kijken bij inburgering

1e startmoment

04-10-2021

Niveau

Training

Duur

3 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.