Werken bij Bestuursacademie Nederland

Werken bij Bestuursacademie Nederland

Over ons

Over Bestuursacademie Nederland

Als medewerker en freelance professional bij de Bestuursacademie Nederland bouw je mee aan de ontwikkeling van mensen en organisaties binnen het openbaar bestuur. Met elkaar zorgen wij ervoor dat jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid worden opgeleid en getraind. Wil je hier deel van uitmaken? Bekijk dan onze actuele freelance vacatures en vacatures voor een vast dienstverband.

Let op: Bestuursacademie Nederland is onderdeel van Salta Group. Je wordt daarom doorgelinkt naar onze Werken bij Salta Group-website. Samen werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar Salta Group voor staat. Kortom, een werkgever en opdrachtgever waar je kunt werken voor een sterk, inspirerend merk én deel uitmaakt van een grotere, dynamische groep met brede carrièremogelijkheden.

Wij zoeken een programmamanager met kennis van de (lokale) overheid

Wil jij overheidsorganisaties helpen hun medewerkers verder te professionaliseren? Word programmamanager bij Bestuursacademie Nederland en bouw samen met ons en onze klanten aan de kwaliteit van het openbaar bestuur!