Werken bij Bestuursacademie Nederland

Werken bij Bestuursacademie Nederland

Over ons

Over Bestuursacademie Nederland

Als medewerker en freelance professional bij de Bestuursacademie Nederland bouw je mee aan de ontwikkeling van mensen en organisaties binnen het openbaar bestuur. Met elkaar zorgen wij ervoor dat jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid worden opgeleid en getraind. Wil je hier deel van uitmaken? Bekijk dan onze actuele freelance vacatures en vacatures voor een vast dienstverband.

Let op: Bestuursacademie Nederland is onderdeel van Salta Group. Je wordt daarom doorgelinkt naar onze Werken bij Salta Group-website. Samen werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Dat is waar Salta Group voor staat. Kortom, een werkgever en opdrachtgever waar je kunt werken voor een sterk, inspirerend merk én deel uitmaakt van een grotere, dynamische groep met brede carrièremogelijkheden.

Programmamanager learning & development

Met jouw passie voor en ervaring binnen de (lokale) overheid wil jij overheidsorganisaties ondersteunen in de professionalisering van hun medewerkers. Zodat zij beter in staat zijn de actuele opgaven aan te pakken. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen opleidingsprogramma's! Interesse? Stuur ons nu je cv en motivatiebrief.