Incompany- en maatwerk: Onze projecten

Incompany- en maatwerk: Onze projecten

Incompany

Over Bestuursacademie Nederland

Welkom op onze Incompanypagina! Om je een duidelijker beeld te geven van wat we voor je kunnen betekenen met een incompany- of maatwerktraject, hebben we hier verschillende projecten verzameld. Door op het project te klikken, open je de casusbeschrijving. Hierin lees je de aanleiding, leervraag en gewenste resultaten van het traject, bespreken we onze aanpak en vind je reacties van deelnemers.

Een greep uit onze projecten

Integrale Kwaliteitsmedewerker Sociaal Domein

De gemeente Den Helder wilde de kennis en competenties van haar kwaliteitsmedewerkers versterken, met als doel het verbeteren van het procesmanagement binnen de organisatie.

Lees meer

Procesgericht werken

Een team van vijf procesadviseurs was al een jaar bezig met een belangrijke opdracht op het gebied van procesgericht werken, maar liep daarin vast. Om de klant verder te kunnen helpen, wilden de adviseurs goed beslagen ten ijs komen.

Lees meer

Werkatelier Governance, Regie en Samenwerking

De gemeente Westland wilde met haar accounthouders een gemeenschappelijke taal en werkwijze ontwikkelen in de samenwerking met externe verbonden partijen.

Lees meer

Xstate: Traineeship Duurzame Ontwikkeling

De ontwikkelingen in het ruimtelijk domein hebben verregaande consequenties voor onze maatschappij en leiden tot uitdagende vraagstukken voor overheidsprofessionals.

Lees meer

Integraal werken werkt het beste met brede kennis

Integraal werken wordt gezien als een deel van de oplossing voor de problematiek in het sociaal domein. Brede kennis is daarbij essentieel. Docente Mijntje verzorgde daarom een opleidingstraject voor gemeente Gouda, met escaperoom!

Lees meer

Ook verzorgen wij verschillende trainingen in samenwerking met IGOM. Samen zorgen we dat er voor overheidsinstanties in Limburg, die aangesloten zijn bij IGOM, continu een actueel en waardevol trainingsaanbod beschikbaar is.
 

Ook een opleidings- of trainingsprogramma op maat?

Hoe we onze incompany- en maatwerktrajecten ontwikkelen, lees je hier. Wil je ook een passend traject laten organiseren voor jouw organisatie? Dan kun je contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn te bereiken via 035 – 7 604 860 of incompany@bestuursacademie.nl. We komen graag bij je langs om de leerbehoeften binnen jouw organisatie te bespreken en te bekijken wat wij voor jou en je collega’s kunnen betekenen.