Actualiteitendag Juridisch ­Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienstverlening

Volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen over de Participatiewet

1e startmoment

{{StartDate}}

Niveau

Actualiteitendag

Duur

Studievormen

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied? Dan is deze actualiteitendag iets voor jou. Tijdens deze dag bespreken we samen met jou de actuele ontwikkelingen, de belangrijkste jurisprudentie en de laatste wijzigingen in wet- en regelgeving. Daarnaast leer je van en met elkaar door kennis en expertise in een interactieve setting door te nemen.

Jouw resultaat

Tijdens deze actualiteitendag word je op de hoogte gebracht van wijzigingen in wet- en regelgeving en jurisprudentie. Maar belangrijker nog: je weet welke consequenties dit heeft voor de praktijk en het opstellen van nieuw beleid. Bovendien kun je ervaringen uitwisselen met collega’s en professionals uit het werkveld.

Doelgroep

Je bent juridisch kwaliteitsmedewerker gemeentelijke sociale dienst, afdelingshoofd, beleidsmedewerker, toetser, klantmanager of senior bijstandsconsulent op een afdeling Sociale Zaken of Werk en Inkomen.

Aanpak

In korte tijd word je volledig up-to-date gebracht omtrent de wijzigingen en ontwikkelingen op het gebied van de gemeentelijke sociale zekerheid. Je docent behandelt de actualiteit en geeft praktische tips en voorbeelden. Er is voldoende gelegenheid voor het bespreken van vragen en casuïstiek.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Actualiteitendag Juridisch ­Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienstverlening

Volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen over de Participatiewet

1e startmoment

{{StartDate}}

Niveau

Actualiteitendag

Duur

Studievormen

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.