banner

Management Opleidingen

Populaire opleidingen in dit vakgebied

Leergang Strategisch Adviseren in de Publieke Sector

7 maanden (Vak)opleiding

Masteropleiding

Masterprogramma

Masterclass

HBO niveau

HBO Bacheloropleiding

(Vak)opleiding

Training

Opleidingen en trainingen

Managers binnen het openbaar bestuur moeten tegenwoordig vooral faciliteren. Er wordt van ze verwacht dat ze voor hun medewerkers de randvoorwaarden scheppen om hun werk te kunnen doen. Maar ook dat ze hun medewerkers stimuleren en de ruimte geven om hun talenten te ontwikkelen. Een andere taak is het bevorderen van de mobiliteit.
 
Voor u als manager is het van belang dat u zich voegt in deze rol en over de kennis en vaardigheden beschikt die daarbij horen. Daarvoor kunt u een beroep doen op Bestuursacademie Nederland. Wij verzorgen door heel Nederland praktijkgerichte trainingen en opleidingen op het gebied van management.

Uw praktijk centraal

In alle managementopleidingen van Bestuursacademie Nederland gaan we uit van uw praktijk. Bovendien werken we samen met docenten die zelf manager binnen het openbaar bestuur zijn. Zij weten exact wat er in uw vakgebied speelt en waar u mee te maken krijgt. Ook de opdrachten waarmee u aan de slag gaat halen we uit de praktijk. Zo komt u meteen tot de kern. Maar u kunt ook veel leren van uw medestudenten; zij komen immers uit dezelfde werkomgeving. Zo levert uw training of opleiding Management het meeste rendement op.

Ook maatwerk mogelijk

Bestuursacademie Nederland biedt op verschillende plekken in Nederland verschillende managementtrainingen en -opleidingen, gericht op het openbaar bestuur. Wilt u meerdere medewerkers dezelfde training of opleiding laten volgen op een locatie naar eigen keuze? Dan is een maatwerktraject misschien interessant voor u. Wij kunnen uit onze open trainingen en opleidingen een maatwerkversie destilleren, maar ook een programma ontwikkelen dat volledig is afgestemd op uw organisatie. Lees meer over Incompany en Maatwerk.

Vraag gratis aan

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren