Nieuws & Actualiteiten

Thema's

Thema's

Actualiteitendag voor marktmeesters

Op Donderdag, 24 November, 2022, 13:52

Bestuursacademie Nederland houdt op 30 januari 2023 een actualiteitendag voor marktmeesters, marktbeheerders en beleidsmedewerkers markten. In één dag ben je weer volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de warenmarkt.

Lees meer
Thema's: Overig

Maak nog snel gebruik van je opleidingsbudget voor 2022!

Op Woensdag, 2 November, 2022, 13:08

Het jaar is weer voorbijgevlogen en 2023 is al in zicht. Dat betekent dat de opleidingsbudgetten voor 2022 bijna verlopen. Schrijf je daarom snel in en volg een opleiding of training bij Bestuursacademie Nederland!

Lees meer
Thema's: Overig

“Als Wmo-consulent maak je mensen écht blij!”

Op Donderdag, 12 Mei, 2022, 15:19

Een verantwoordelijke functie waarmee je mensen écht blij kunt maken, dat is de functie van de Wmo-consulent. Jonge ambtenaar Liane heeft inmiddels al vijf jaar ervaring en vertelt waarom het zo leuk is om dit werk bij de gemeente te doen.

Lees meer
Thema's: Overig

De organisatie verrijken, dat doen Emmy en Supharny met een inclusiviteitspanel!

Zoëll Yan

Op Vrijdag, 15 April, 2022, 13:42

Diversiteit en vooral inclusiviteit zijn een verrijking voor je organisatie. Emmy en Supharny van gemeente Rotterdam leggen uit waarom dat zo is en hoe zij zelf werken aan een inclusievere organisatie.
 
Lees meer
Thema's: Overig

Maak alleen nog in 2021 gebruik van de regeling ‘Aftrek studiekosten’

Op Vrijdag, 26 November, 2021, 11:39

Wil je als particulier een opleiding of training volgen, die je zelf moet betalen? Profiteer dan nog snel van de regeling ‘Aftrek studiekosten’, waarmee je tot 50% van je studiekosten kunt terugkrijgen! Dat kan alleen nog in 2021.

Lees meer
Thema's: Overig

Waarom een planning-en-controlcyclus essentieel is in jouw werk als financieel medewerker

Zoëll Yan

Op Maandag, 4 Oktober, 2021, 11:25

De planning-en-controlcyclus is een onmisbaar instrument voor jou als financieel medewerker. Maar wat draagt dit instrument precies bij aan het financiële proces? En waarom is dat belangrijk?
Lees meer
Thema's: Overig

Dynamiek in een leerzame omgeving, dat is werken bij de overheid!

Op Donderdag, 22 Juli, 2021, 15:09

Actuele, uitdagende onderwerpen en samenwerken met veel partijen en disciplines. Dat is wat werken bij de overheid volgens Liliane zo leuk maakt. In dit artikel vertelt ze enthousiast over haar werk bij provincie Zeeland.

Lees meer
Thema's: Overig

Werken aan interessante IT-vraagstukken doe je bij de overheid!

Op Dinsdag, 6 Juli, 2021, 13:55

De bedrijfsvoering en dienstverlening van overheidsorganisaties zijn grotendeels afhankelijk van digitale systemen. Een professionele IT-afdeling is dus onmisbaar. Abderrahman vertelt hoe het is om op deze afdeling te werken.

Lees meer
Thema's: Overig

Werken bij de overheid volgens gerechtsjurist Stella

Op Donderdag, 24 Juni, 2021, 14:13

Denk je bij werken voor de overheid al snel aan werken bij de gemeente? Laat je dan verrassen door het verhaal van Stella, die vanuit haar overheidsfunctie aan spannende en boeiende strafrechtelijke zaken werkt! 

Lees meer
Thema's: Overig

Fris deze zomer je kennis op met Summerschool!

Op Vrijdag, 4 Juni, 2021, 22:33

Voor iedereen die in de zomer altijd vol energie zit en hier graag op een waardevolle manier gebruik van maakt, hebben wij een leuk nieuwtje: wij organiseren deze zomer Summerschool.
Lees meer
Thema's: Overig

Thema's

Thema's