Nieuws & Actualiteiten

Werk bij de overheid mee aan een goed milieu

Op Dinsdag, 13 April, 2021, 11:00

Vind je het belangrijk om mee te werken aan een goed milieu? Houd je ervan om verschillende plekken te bezoeken en met veel mensen in contact te zijn? Rik vertelt je alles over zijn veelzijdige functie als Toezichthouder Milieu.

Lees meer
Thema's: Overig

Werken bij de overheid is bijdragen aan een betere samenleving

Op Dinsdag, 2 Maart, 2021, 11:56

Werken bij de overheid is interessant, uitdagend en biedt mooie kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Projectleider Meryem van gemeente Rotterdam kan dat met veel enthousiasme bevestigen! 

Lees meer
Thema's: Overig

Een kijkje in de toekomst met deze interessante podcasts

Op Dinsdag, 2 Maart, 2021, 11:52

Ontwikkelingen in de maatschappij hebben effect op onze toekomst en manieren van werken. Wil je goed op de hoogte blijven, zodat je in jouw werk bij overheid vroegtijdig kunt inspelen op veranderingen? Houd dan deze podcasts in de gaten:

Lees meer
Thema's: Overig

Het financiële steun- en herstelpakket

Op Maandag, 21 September, 2020, 16:02

Omdat de economische gevolgen van het coronavirus nog niet voorbij zijn, komt het kabinet met een nieuw steun- en herstelpakket dat deels doorloopt tot in de zomer van 2021. Wij geven je een actueel overzicht van de steunmaatregelen.

Lees meer
Thema's: Overig

De FUTURPROOF overheidsorganisatie van 2021

Op Woensdag, 2 September, 2020, 13:10

Nu de Jonge Ambtenaar van het Jaar verkiezing van start is, is FUTUR ook begonnen aan de zoektocht naar de trotste FUTURPROOF overheidsorganisatie van 2021. Maar wat kenmerkt de potentiële winnaar en hoe ziet de nominatieperiode eruit?

Lees meer
Thema's: Overig

De trotste Jonge Ambtenaar van het Jaar 2021

Op Donderdag, 20 Augustus, 2020, 12:00

Je kunt nu de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2021 nomineren! Dit jaar is FUTUR op zoek naar de trotste jonge ambtenaar. Wij vertellen je aan welke kenmerken de perfecte kandidaat voldoet en hoe je hem of haar (of jezelf) kunt nomineren.

Lees meer
Thema's: Overig

Studeren kan altijd en overal met e-learning

Op Woensdag, 8 Juli, 2020, 14:58

Is het rustig op je werk of heb je weinig plannen voor de zomervakantie? Misschien is een opleiding of training via e-learning iets voor jou! Hiermee werk je online heel gemakkelijk aan je eigen ontwikkeling. Wij vertellen je meer over de voordelen.

Lees meer
Thema's: Overig

Hulp verlenen vanuit huis

Op Maandag, 8 Juni, 2020, 12:17

Werk je als consulent in het sociaal domein? Dan moet je door de coronacrisis je cliënten ineens vanuit huis ondersteunen en begeleiden. Hoe kun je dat het beste aanpakken? Je leest het in de whitepaper Telefonisch indiceren.

Lees meer
Thema's: Overig

Politieke podcasts om naar te luisteren

Op Vrijdag, 24 April, 2020, 09:19

Wat gebeurt er tijdens de coronacrisis achter de schermen in de politiek? Voor wie graag het politieke nieuws in een breder perspectief wil plaatsen, hebben wij een aantal interessante podcasts op een rij gezet. <Lees meer>

Lees meer
Thema's: Overig

Bekendmaking winnares FUTUR Jonge Ambtenaar van het Jaar 2020

Op Donderdag, 30 Januari, 2020, 14:44

Op 23 januari was het dan zover. De finale van de FUTUR Jonge Ambtenaar van het Jaar 2020-verkiezing. Yasmin Brewster (voormalig penitentiaire inrichting ‘de LiK’ in Utrecht) ging samen met Nissrin Skhissi (ministerie van Defensie) en Rachelle Dohmen (gemeente Sittard-Geleen) de strijd aan om de titel ‘de stoutste ambtenaar van het jaar’.
Lees meer
Thema's: Overig