Nieuws & Actualiteiten

Thema's

Thema's

Dynamiek in een leerzame omgeving, dat is werken bij de overheid!

Op Donderdag, 22 Juli, 2021, 15:09

Actuele, uitdagende onderwerpen en samenwerken met veel partijen en disciplines. Dat is wat werken bij de overheid volgens Liliane zo leuk maakt. In dit artikel vertelt ze enthousiast over haar werk bij provincie Zeeland.

Lees meer
Thema's: Overig

Werken aan interessante IT-vraagstukken doe je bij de overheid!

Op Dinsdag, 6 Juli, 2021, 13:55

De bedrijfsvoering en dienstverlening van overheidsorganisaties zijn grotendeels afhankelijk van digitale systemen. Een professionele IT-afdeling is dus onmisbaar. Abderrahman vertelt hoe het is om op deze afdeling te werken.

Lees meer
Thema's: Overig

Werken bij de overheid volgens gerechtsjurist Stella

Op Donderdag, 24 Juni, 2021, 14:13

Denk je bij werken voor de overheid al snel aan werken bij de gemeente? Laat je dan verrassen door het verhaal van Stella, die vanuit haar overheidsfunctie aan spannende en boeiende strafrechtelijke zaken werkt! 

Lees meer
Thema's: Overig

Fris deze zomer je kennis op met Summerschool!

Op Vrijdag, 4 Juni, 2021, 22:33

Voor iedereen die in de zomer altijd vol energie zit en hier graag op een waardevolle manier gebruik van maakt, hebben wij een leuk nieuwtje: wij organiseren deze zomer Summerschool.
Lees meer
Thema's: Overig

Verken je kansen bij de overheid

Op Woensdag, 2 Juni, 2021, 11:34

Veel mensen kiezen in het bedrijfsleven voor een baan die zij ook bij de overheid zouden kunnen uitvoeren. Lisa niet! Zij ging na haar studie Rechten aan de slag als juridisch adviseur bij de gemeente. Wij vroegen haar hoe dat is.

Lees meer
Thema's: Overig

Je potentieel benutten doe je bij de overheid

Op Woensdag, 19 Mei, 2021, 15:12

Bij de gemeente werken is heel divers. Volgens Jennien, teammanager leefbaarheid en wijkregie, is er geen betere organisatie om te ontdekken waar je potentieel ligt en hoe je vanuit jouw kwaliteiten toegevoegde waarde kunt leveren.
Lees meer
Thema's: Overig

Werken aan het algemeen belang vanuit het ruimtelijk domein

Op Vrijdag, 7 Mei, 2021, 09:00

Denk je wel eens na over een carrièreswitch? Volgens Jip is er binnen de overheid veel vraag naar frisse blikken. Zeker in het ruimtelijk domein, waar hard gewerkt wordt aan uitdagende opgaven, zoals de energietransitie en woningbouw.
Lees meer
Thema's: Overig

Favoriete collega van het jaar 2021: Wendy Springer

Op Maandag, 26 April, 2021, 14:27

Wendy Springer won de Favoriete collega van het jaar-verkiezing! Volgens haar collega Petra Verwaaij een welverdiende titel, omdat Wendy als gedreven jonge ambtenaar verfrissing brengt in het werkveld.

Lees meer
Thema's: Overig

Werk bij de overheid mee aan een goed milieu

Op Dinsdag, 13 April, 2021, 11:00

Vind je het belangrijk om mee te werken aan een goed milieu? Houd je ervan om verschillende plekken te bezoeken en met veel mensen in contact te zijn? Rik vertelt je alles over zijn veelzijdige functie als Toezichthouder Milieu.

Lees meer
Thema's: Overig

Werken bij de overheid is bijdragen aan een betere samenleving

Op Dinsdag, 2 Maart, 2021, 11:56

Werken bij de overheid is interessant, uitdagend en biedt mooie kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Projectleider Meryem van gemeente Rotterdam kan dat met veel enthousiasme bevestigen! 

Lees meer
Thema's: Overig

Thema's

Thema's