Nieuws & Actualiteiten

Thema's

Thema's

Maak alleen nog in 2021 gebruik van de regeling ‘Aftrek studiekosten’

Op Vrijdag, 26 November, 2021, 11:39

Wil je als particulier een opleiding of training volgen, die je zelf moet betalen? Profiteer dan nog snel van de regeling ‘Aftrek studiekosten’, waarmee je tot 50% van je studiekosten kunt terugkrijgen! Dat kan alleen nog in 2021.

Lees meer
Thema's: Overig

Maak nog snel gebruik van je opleidingsbudget voor 2021!

Op Donderdag, 11 November, 2021, 15:27

Het jaar is weer voorbijgevlogen en 2022 is al in zicht. Dat betekent dat de opleidingsbudgetten voor 2021 bijna verlopen. Schrijf je daarom snel in en volg extra voordelig een opleiding of training bij Bestuursacademie Nederland!

Lees meer
Thema's: Overig

Waarom een planning-en-controlcyclus essentieel is in jouw werk als financieel medewerker

Op Maandag, 4 Oktober, 2021, 11:25

De planning-en-controlcyclus is een onmisbaar instrument voor jou als financieel medewerker. Maar wat draagt dit instrument precies bij aan het financiële proces? En waarom is dat belangrijk?
Lees meer
Thema's: Overig

Dynamiek in een leerzame omgeving, dat is werken bij de overheid!

Op Donderdag, 22 Juli, 2021, 15:09

Actuele, uitdagende onderwerpen en samenwerken met veel partijen en disciplines. Dat is wat werken bij de overheid volgens Liliane zo leuk maakt. In dit artikel vertelt ze enthousiast over haar werk bij provincie Zeeland.

Lees meer
Thema's: Overig

Werken aan interessante IT-vraagstukken doe je bij de overheid!

Op Dinsdag, 6 Juli, 2021, 13:55

De bedrijfsvoering en dienstverlening van overheidsorganisaties zijn grotendeels afhankelijk van digitale systemen. Een professionele IT-afdeling is dus onmisbaar. Abderrahman vertelt hoe het is om op deze afdeling te werken.

Lees meer
Thema's: Overig

Werken bij de overheid volgens gerechtsjurist Stella

Op Donderdag, 24 Juni, 2021, 14:13

Denk je bij werken voor de overheid al snel aan werken bij de gemeente? Laat je dan verrassen door het verhaal van Stella, die vanuit haar overheidsfunctie aan spannende en boeiende strafrechtelijke zaken werkt! 

Lees meer
Thema's: Overig

Fris deze zomer je kennis op met Summerschool!

Op Vrijdag, 4 Juni, 2021, 22:33

Voor iedereen die in de zomer altijd vol energie zit en hier graag op een waardevolle manier gebruik van maakt, hebben wij een leuk nieuwtje: wij organiseren deze zomer Summerschool.
Lees meer
Thema's: Overig

Verken je kansen bij de overheid

Op Woensdag, 2 Juni, 2021, 11:34

Veel mensen kiezen in het bedrijfsleven voor een baan die zij ook bij de overheid zouden kunnen uitvoeren. Lisa niet! Zij ging na haar studie Rechten aan de slag als juridisch adviseur bij de gemeente. Wij vroegen haar hoe dat is.

Lees meer
Thema's: Overig

Je potentieel benutten doe je bij de overheid

Op Woensdag, 19 Mei, 2021, 15:12

Bij de gemeente werken is heel divers. Volgens Jennien, teammanager leefbaarheid en wijkregie, is er geen betere organisatie om te ontdekken waar je potentieel ligt en hoe je vanuit jouw kwaliteiten toegevoegde waarde kunt leveren.
Lees meer
Thema's: Overig

Werken aan het algemeen belang vanuit het ruimtelijk domein

Op Vrijdag, 7 Mei, 2021, 09:00

Denk je wel eens na over een carrièreswitch? Volgens Jip is er binnen de overheid veel vraag naar frisse blikken. Zeker in het ruimtelijk domein, waar hard gewerkt wordt aan uitdagende opgaven, zoals de energietransitie en woningbouw.
Lees meer
Thema's: Overig

Thema's

Thema's