Nieuws & Actualiteiten

De beste wensen voor een gezond en energiek 2021!

Op Dinsdag, 22 December, 2020, 14:59

Februari 2020: De stikstofcrisis, Omgevingswet en energietransitie. Dé hot topics van dat moment. En toen brak ineens de coronacrisis uit in ons land. Met alle gevolgen van dien. 

Lees meer
Thema's: Blog

€ 10.000,- korting bij een volledige Bachelor

Op Dinsdag, 28 Mei, 2019, 15:31

Het ministerie van OCW stimuleert de deelname van volwassenen aan het hoger onderwijs met een aantrekkelijke subsidie. Die subsidie kan oplopen tot wel € 10.000,- als u kiest voor een volledige HBO Bacheloropleiding in de zorg, techniek of IT.

Lees meer
Thema's: Blog , Overig

Zo beoordeelt u als juridisch kwaliteitsmedewerker een bijstandsaanvraag

Op Donderdag, 7 Februari, 2019, 13:54

Het proces van een bijstandsaanvraag valt onder de Participatiewet. Wat is de taak van een juridisch kwaliteitsmedewerker sociale dienstverlening binnen dit proces? Hoe beoordeelt u een aanvraag en hoe verloopt dit proces? Ook gaan we in op de rol van de juridisch kwaliteitsmedewerker als men ontdekt dat een burger ten onrechte bijstand krijgt.
 
Lees meer
Thema's: Blog , Sociaal Domein

Bent u de toekomst van Burgerzaken?

Op Vrijdag, 4 Januari, 2019, 11:06

Burgerzaken is volop in beweging. Burgers worden steeds mondiger, digitale dienstverlening neemt toe en steeds meer taken worden door automatisering – zonder mankracht – uitgevoerd. Het persoonlijke contact met klanten wordt minder, maar de complexiteit neemt toe.

Lees meer
Thema's: Blog , Overig

Gelukkig nieuwjaar!

Op Donderdag, 27 December, 2018, 11:31

Als directeur van Bestuursacademie Nederland wil ik u graag een gezond, voorspoedig en vooral ook leerzaam nieuwjaar wensen.  Ik hoop dat u het begin van 2019 feestelijk hebt kunnen inluiden met familie en vrienden.

Lees meer
Thema's: Blog , Overig

Workshops meester in je Werk-week uitverkocht

Op Vrijdag, 19 Oktober, 2018, 10:32

Binnen een half uur waren al onze workshops in de Meester in je Werk-week uitverkocht. Nog sneller dan vorig jaar! Fantastisch natuurlijk, helaas hebben we ook een groot aantal mensen moeten teleurstellen. Maar treur niet.
Lees meer
Thema's: Blog , Overig