Nieuws & Actualiteiten

Thema's

Thema's

Het nieuwe opleidingsseizoen start bijna!

Op Dinsdag, 23 April, 2024, 14:45

Ben je klaar om na de zomervakantie weer het maximale uit jezelf te halen? Dat komt goed uit, want in september start het nieuwe opleidingsseizoen. Wij helpen je graag verder in je ontwikkeling, zodat je net dat stapje extra kunt zetten! 

Lees meer
Thema's: Over Bestuursacademie Nederland

Daniëlle is Streetwise Jonge Ambtenaar van het Jaar 2024!

Op Dinsdag, 23 April, 2024, 13:26

Op 11 april werd Daniëlle Arts, wijkboa bij de Gemeente Tilburg, uitgeroepen tot de Streetwise Jonge Ambtenaar van het Jaar 2024! Heb je de grote finaledag gemist? Wij vertellen je alles wat je moet weten.
Lees meer
Thema's: Over Bestuursacademie Nederland

Jonge Ambtenaar van het Jaar 2024: Finale in zicht

Op Woensdag, 3 April, 2024, 16:15

Op donderdag 11 april staat er een bijzondere gebeurtenis op de agenda: de langverwachte bekendmaking van de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2024! FUTUR, de jongerenorganisatie voor ambtenaren, zoekt naar de ‘Streetwise’ ambtenaar van het jaar 2024. Dat is een verwijzing naar het concept van de ‘street level bureaucraat’. Dit betekent dat de ambtenaar in de uitvoering staat, met burgers en de maatschappij in contact staat en kennis van de praktijk heeft die nodig is bij het maken van goed beleid. De Jonge Ambtenaar van het Jaar 2024 is een ambtenaar die in verbinding staat met inwoners en aansluit bij de praktijk. Finaliste Daniëlle Arts (wijkboa bij de Gemeente Tilburg) vertelt hoe het voelt om in de finale te staan en pakt nog één keer de kans om jou te vertellen waarom zij de titel verdient.
Lees meer
Thema's: Over Bestuursacademie Nederland

Strategische samenwerking Bestuursacademie Nederland en SkillsTown

Op Woensdag, 3 April, 2024, 16:09

Wij hebben geweldig nieuws: Bestuursacademie Nederland en SkillsTown gaan een strategische samenwerking aan! Vorige maand hebben Nassar Asad (directeur Bestuursacademie Nederland) en Tom Bos (directeur SkillsTown) de samenwerkingsovereenkomst getekend. 

Lees meer
Thema's: Over Bestuursacademie Nederland

Wie wordt de streetwise ambtenaar van het jaar 2024?

Op Woensdag, 10 Januari, 2024, 17:04

De Jonge Ambtenaar van het Jaar-verkiezing is in volle gang. Het thema is ‘streetwise’, omdat FUTUR dit dé eigenschap vindt van de ambtenaar van de toekomst. Wat betekent ‘streetwise’ en hoe verloopt het verkiezingsproces verder?

Lees meer
Thema's: Over Bestuursacademie Nederland

Op naar een excellente toekomst!

Op Woensdag, 10 Januari, 2024, 16:40

Het afgelopen jaar was een reis van groei en triomf voor Bestuursacademie Nederland, met als kroonjuweel de verworven status als Hogeschool Bestuursacademie voor Bestuurskunde. Dit succes hebben we ook aan jullie te danken.

Lees meer
Thema's: Over Bestuursacademie Nederland

Programmamanager learning & development

Op Woensdag, 20 December, 2023, 15:48

Met jouw passie voor en ervaring binnen de (lokale) overheid wil jij overheidsorganisaties ondersteunen in de professionalisering van hun medewerkers. Zodat zij beter in staat zijn de actuele opgaven aan te pakken. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen opleidingsprogramma's! Interesse? Stuur ons nu je cv en motivatiebrief.

Lees meer
Thema's: Over Bestuursacademie Nederland

Vergroot je (werk)geluk met een opleiding of training!

Op Woensdag, 6 September, 2023, 12:29

Het nieuwe opleidingsseizoen is begonnen! Ook in oktober gaan veel van onze opleidingen van start. Overweeg je om een opleiding te gaan volgen, maar heb je nog wat motivatie nodig om daadwerkelijk de stap te zetten? Lees dan snel verder.

Lees meer
Thema's: Over Bestuursacademie Nederland

Behaal een erkend getuigschrift Bestuurskunde van Bestuursacademie Nederland

Op Woensdag, 6 September, 2023, 12:06

Wil je ooit een volledige HBO Bachelor- of Masteropleiding Bestuurskunde behalen? Dankzij onze Hogeschool-status kun je deze opleidingen nu op een haalbare manier afronden met een erkend getuigschrift van Bestuursacademie Nederland!

Lees meer
Thema's: Over Bestuursacademie Nederland

Nassar Asad vanaf 1 juli 2023 directeur Bestuursacademie Nederland

Op Maandag, 3 Juli, 2023, 12:58

Met ingang van 1 juli 2023 neemt Nassar Asad de rol van directeur-bestuurder bij de Bestuursacademie Nederland op zich. Na een indrukwekkende carrière in directiefuncties binnen het publieke domein, waaronder zijn werk als Director Corporate Accounts bij de Kamer van Koophandel en recentelijk als Directeur segment overheid bij Salta Group, staat Nassar klaar om zijn expertise en enthousiasme in te zetten voor de verdere groei van onze academie.  

Lees meer
Thema's: Over Bestuursacademie Nederland

Thema's

Thema's