Ready for the Challenge?!

Ben jij een jonge ambtenaar? Houd je wel van een uitdaging? En wil je aan de slag met het ontwikkelen van vaardigheden als samenwerken, innoveren en beïnvloeden? Mis dan onze game voor jonge overheidsprofessionals niet!

Ik schrijf me in

Ontdek onze game

FUTUR en Bestuursacademie Nederland hebben in samenwerking met de gemeente Tilburg een inspirerende game ontwikkeld voor jonge overheidsprofessionals. In teams ga je aan de slag met een realistische casus over de Omgevingswet. In verschillende rondes word je uitgedaagd om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Elke ronde duurt 45 minuten, waarbij één vaardigheid centraal staat. Je volgt korte workshops en oefent door middel van interviews en rollenspelen. Zo ben je goed voorbereid om de vaardigheid in de game toe te passen. Tijdens de game ligt het accent op de vaardigheden innoveren, veranderen, samenwerken en beïnvloeden. Aan het einde van de dag pitchen jullie als team je ideeën en oplossingen en wordt de winnaar bekendgemaakt. 

Voor wie is het?

De game is ontwikkeld voor jonge professionals (tot 36 jaar) uit alle overheidslagen die hun competenties willen versterken. Je hoeft geen specifieke voorkennis over de Omgevingswet te hebben.

Waar vindt de game plaats?

Pal achter het station van Tilburg staat de imposante LocHal. Het gebouw staat er al sinds 1932 en werd vroeger gebruikt als locomotiefhal. Inmiddels is het helemaal verbouwd en is het uitgegroeid tot een stuwende motor voor vernieuwing, cocreatie en kennisdeling. Laat je inspireren en ontdek je talenten op deze bijzondere plek.  

Wat levert de game je op?

  • Je versterkt je 21st century skills
  • Je hebt een inspirerende en uitdagende dag op een toplocatie
  • Je leert op een leuke manier veel jonge professionals kennen en vergroot je netwerk
  • Je leert van anderen en ontwikkelt je talenten

Praktische informatie

Datum: 6 november 2019
Locatie: LocHal in Tilburg
Tijd: 09.00 – 18.00
Kosten: 199 euro (= inclusief koffie/thee, lunch en borrel)
 
Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de game, ontvang je ruim van tevoren informatie over de casus. Zo kun je vol vertrouwen aan de slag!

Ik schrijf me in