banner

Opleidingen Finance & Control

Populaire opleidingen in dit vakgebied

Administratieve Organisatie en Interne Controle bij de Gemeente

3 maanden (Vak)opleiding

HBO niveau

MBO niveau

(Vak)opleiding

Training

Actualiteitendag

Opleidingen en trainingen

Financiële kennis is allang niet meer alleen voorbehouden aan de financieel specialisten op de afdeling Financiën. Ook vakinhoudelijke beleidsmedewerkers van de verschillende afdelingen moeten hierover beschikken. Zij moeten weten welke financiële aspecten er aan hun beleidsvoorstellen zitten en hoe zij toegewezen budgetten kunnen beheren. Van vakinhoudelijke beleidsmedewerkers wordt verwacht dat ze een integraal advies afleveren, inclusief financiële onderbouwing. Dit betekent dat de financiële afdeling zich steeds meer ontwikkelt in de richting van een faciliterende, adviserende stafafdeling.
 
Of u nu beleidsmedewerker/-adviseur Financiën bent, of budgethouder, medewerker Financiële Administratie, kassier, treasurer, controller, medewerker Planning & Control of medewerker Beleidsvoering: Bestuursacademie Nederland biedt opleidingen en trainingen Finance & Control, waarin u de benodigde kennis en vaardigheden opdoet.

Uw praktijk centraal

In al onze opleidingen Finance & Control staat uw praktijk centraal. Bovendien werken wij uitsluitend met docenten die zelf werkzaam zijn in het vakgebied Finance & Control. Zij begrijpen dus als geen ander waar u tegenaan loopt in uw werk. Hierdoor kunt u tijdens de bijeenkomsten meteen tot de kern komen. Zo is het rendement van uw opleiding of training optimaal.

Ook maatwerk mogelijk

Bij de opzet van onze programma’s houden wij rekening met de specifieke leerbehoeften van onze cursisten. Maar in onze maatwerktrajecten gaan we nog een stapje verder. We kunnen bijvoorbeeld speciaal voor u een maatwerkvariant ontwikkelen van een van onze open trainingen of opleidingen Finance & Control. Wilt u liever een programma dat speciaal voor uw organisatie is gecreëerd? Ook dat kan! Lees meer over Incompany en Maatwerk.

Vraag gratis aan

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren