BBV op Hoofdlijnen

Bekend met actuele ontwikkelingen binnen het BBV

1e startmoment

08-11-2021

Niveau

Training

Duur

1 dag

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het Besluit begroting en verantwoording (BBV) is vastgelegd dat financiële informatie begrijpelijk, juist en volledig moet zijn. Het is dan ook van belang om als financieel medewerker van de inhoud van dit besluit op de hoogte te zijn. In de training BBV op Hoofdlijnen fris je je kennis op het gebied van het BBV op en ontdek je welke actuele ontwikkelingen er plaatsvinden. Zo weet je zeker dat je in je werk aan alle eisen van het BBV kunt voldoen.

Jouw resultaat

Door de training BBV op Hoofdlijnen ben je weer helemaal op de hoogte van de eisen die het BBV aan financiële stukken stelt en de werkwijze die hierbij hoort. Na afloop van deze training weet je daarom ook weer precies waar je op moet letten bij het opstellen van begrotingen en jaarrekeningen.

Doelgroep

Je werkt op de afdeling financiën van een lokale overheid en je wilt bijblijven op je vakgebied.

Aanpak

In deze training doorloop je opnieuw de belangrijkste onderwerpen binnen het BBV. Zo kijk je onder meer naar de invloed van het BBV op begrotingen, investeringen en afschrijvingen. Je begrijpt welke gevolgen investeringen hebben op reserves en kunt juist en goed onderbouwd advies geven bij financiële plannen.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

BBV op Hoofdlijnen

Bekend met actuele ontwikkelingen binnen het BBV

1e startmoment

08-11-2021

Niveau

Training

Duur

1 dag

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.