Verzekeringsambtenaar

Kom tot een verantwoorde beheersing van aansprakelijkheid

1e startmoment

09-11-2021

Niveau

Training

Duur

3 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Schadeclaims en overheidsaansprakelijkheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Elke gemeente krijgt er vroeg of laat mee te maken. Wanneer je in je dagelijkse werkpraktijk te maken hebt met risicomanagement, verzekeringen en/of afhandeling van schadezaken, zul je dit zeker herkennen. Wil je je kennis op dit terrein uitbreiden? Dan is deze 3-daagse training zeer aan te bevelen. In de training leer je hoe je het beste maatregelen kunt nemen tegen mogelijke schadeclaims. Ook maak je je vertrouwd met risicomanagement als methode voor een effectieve en efficiënte beheersing van aansprakelijkheid. Kortom: in deze training groei je uit tot een uiterst deskundige verzekeringsambtenaar.

Jouw resultaat

Na afloop van deze training heb je kennis van de wettelijke aansprakelijkheid van je organisatie. Daarnaast heb je inzicht in de risico’s die organisaties op dit vlak lopen. Je kent de verschillende verzekeringstypen, je kunt risico’s afdekken en je weet tot een verantwoorde beheersing van de aansprakelijkheid te komen.

Doelgroep

Je bent werkzaam als financieel of juridisch medewerker binnen de lokale overheid op het gebied van verzekeringen en de afhandeling van schadezaken.

Aanpak

In deze praktijkgerichte training vertalen we theorie en wetgeving door middel van actuele cases en praktijkvoorbeelden. Daardoor kun je het geleerde direct toepassen in je eigen werkpraktijk.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Verzekeringsambtenaar

Kom tot een verantwoorde beheersing van aansprakelijkheid

1e startmoment

09-11-2021

Niveau

Training

Duur

3 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.