Interne Controle

Praktijkprogramma voor een efficiënte interne controle

1e startmoment

08-03-2022

Niveau

Training

Duur

2 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Hoe worden interne controles uitgevoerd? Met behulp van praktische voorbeelden krijg je in deze vakopleiding antwoord op die vraag. Tijdens de opleiding worden interne controles aan de hand van een stappenplan uitgewerkt. Dit stappenplan kan ook direct in je organisatie toegepast worden. Deze vakopleiding gaat niet in op de AO, die op orde moet zijn om interne controles uit te voeren.

Jouw resultaat

Na deze vakopleiding weet je hoe je interne controle in je eigen organisatie moeiteloos kunt uitvoeren. Je kunt de controle schriftelijk op professionele wijze vastleggen en uitvoeren. Ook ben je in staat adviezen te geven over verbetermogelijkheden.

Doelgroep

Je functie verlangt dat je bekend bent met de uitvoering van de interne controle (IC) en dat je een intern controleplan kunt opstellen. Je bent bijvoorbeeld controller, AO-/IC-medewerker of lijnmanager.

Aanpak

De opleiding behandelt de doelstellingen van interne controle en gaat in op de controleprocessen, de plannen en de uitvoering. Na de eerste dag van de opleiding ga je concreet aan de slag met een opdracht in je eigen werkomgeving. Je voert in je eigen organisatie een interne controle uit en rapporteert hierover. Je krijgt concrete handvatten aangereikt om deze controle uit te voeren. Tijdens de opleiding wordt besproken hoe je de controle schriftelijk vastlegt. Daarnaast bekijk je welke verbeteringen mogelijk zijn aan de hand van je ervaringen in de praktijk.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Interne Controle

Praktijkprogramma voor een efficiënte interne controle

1e startmoment

08-03-2022

Niveau

Training

Duur

2 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.