Moderne Bedrijfsadministratie Fit For Future

Voor vandaag en morgen

1e startmoment

November 2021

Niveau

HBO niveau

Duur

12 maanden

Studievormen

Dag, Zaterdag, Avond en E-learning

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je werkt of wilt gaan werken binnen de financiële bedrijfsadministratie. De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en je begrijpt dat alleen kennis van financiële kengetallen niet meer volstaat. Daarom wil je je ontwikkelen binnen de moderne bedrijfsadministratie en je kennis over digitale ontwikkelingen verder uitbreiden. Deze opleiding van onze businesspartner Markus Verbeek Praehep biedt jou de unieke kans om deze 3 doelen te combineren. Je behaalt het gewaardeerde diploma Moderne Bedrijfsadministratie van de Nederlandse Associatie voor Examinering én een diploma Moderne Bedrijfsadministratie Fit For Future. Zo verzeker je je van goede carrièreperspectieven met kennis van hedendaagse en toekomstige bedrijfsadministratieve processen.

Doelgroep

Je werkt binnen de financiële administratie of wilt hierin gaan werken. De opleiding Moderne Bedrijfsadministratie Fit for Future met verdieping op het digitale vlak biedt daarvoor een uitstekende basis. Je verwerft de vakkennis, een hoog aangeschreven diploma en bent voorbereid op de eisen die aan de toekomstige financieel professional worden gesteld.

Aanpak

De opleiding bestaat uit 4 modules die opleiden tot het hoog gewaardeerde diploma Moderne Bedrijfsadministratie. Zo leer je over de jaarrekening, belastingwetgeving, kostencalculatie en financiering. Maar er is meer waar de toekomstige financial mee te maken krijgt. Zo verdiep je je in digitale ontwikkelingen en je ontdekt dat bedrijfsmodellen onder invloed van digitale processen soms op een andere manier effectiever ingericht kunnen worden. Je raakt bekend met big data en blockchaintechnologie en ziet welke invloed dit heeft op je werk binnen de financiële administratie.

In de opleiding maken we gebruik van actueel en praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heb je een moderne online leeromgeving ter beschikking. Via de online leeromgeving kun je per module een instructievideo bekijken. Zo kun je je kennis opfrissen over de onderwerpen die tijdens de les zijn besproken.Tijdens de bijeenkomsten heb je de mogelijkheid om te oefenen met opdrachten en oefenexamens, waardoor je uitstekend voorbereid wordt op de officiële examens van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Doordat de docent zelf in de praktijk actief is, is hij een ideale sparringpartner. Je kunt met al je vragen bij hem terecht.

Hiernaast word je tijdens de opleiding uitgebreid voorbereid op je examens. Als bedrijfsadministrateur is het cruciaal om de benodigde papieren in huis te hebben. Examens behalen is voor jou daarom van groot belang. In de bijeenkomsten van Markus Verbeek Praehep hebben oefenvragen ter voorbereiding op het examen een belangrijke rol.

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. Het programma wordt verzorgd op beginnend HBO-niveau. Enige voorkennis van de basisprincipes van het boekhouden is gewenst. Indien je niet beschikt over deze voorkennis, adviseren wij het volgen van de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie met Boekhoudkundige Inleiding. Op de website van onze businesspartner (www.mvp.nl) vind je een test die je kunt gebruiken om vast te stellen of je over voldoende boekhoudkundige voorkennis beschikt.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Moderne Bedrijfsadministratie Fit For Future

Voor vandaag en morgen

1e startmoment

November 2021

Niveau

HBO niveau

Duur

12 maanden

Studievormen

Dag, Zaterdag, Avond en E-learning

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.