De Loopbaancoach

Wilt u ontdekken hoe u zich verder kunt ontwikkelen binnen uw huidige functie? Hoe u zich optimaal kunt voorbereiden op een geambieerde functie? Of hoe u meer energie kunt krijgen uit uw werk? Voor deze en andere ontwikkelvragen hebben we De Loopbaancoach ontwikkeld. De Loopbaancoach ondersteunt u bij het zoeken naar mogelijkheden en ontwikkelpunten en geeft een duidelijk beeld van de stappen die u kunt nemen in uw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Intake

Om een goed beeld van uw situatie en specifieke ontwikkelvraag te krijgen vragen we u een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Hierin worden vragen gesteld over wie u bent, wat u wilt, waar u goed in bent, uw ervaringen, uw specifieke vraag en doelstellingen die u op korte en lange termijn wilt behalen. Ook ontvangen we graag een actueel Curriculum Vitae. De intake bestaat verder uit twee tests. Om een beeld te krijgen van de wijze waarop u het meest effectief leert, doorloopt u de leerstijlentest van Kolb. Om inzicht te krijgen in uw drijfveren, en de aspecten van uw werk waar u energie van krijgt en wat energie kost, gaat u de Profile Dynamics-test maken. We vragen u bovendien twee praktijksituaties uiteen te zetten. Hiermee krijgen we indruk van de wijze waarop u taken of projecten oppakt, doorloopt en afrondt.

Analysegesprek

Op basis van uw input en de resultaten van de gemaakte tests vindt een telefonisch analysegesprek plaats met één van onze coaches. De coach loopt uw CV door en stelt vragen over de keuzes die u tijdens uw loopbaan heeft gemaakt en de stappen die u heeft doorlopen om uw ambities waar te maken. Tijdens dit gesprek worden ook de praktijksituaties, die u vooraf heeft beschreven, doorlopen. De coach krijgt hierdoor meer inzicht in de wijze waarop u met situaties omgaat, op welke wijze u samenwerkt met collega’s, hoe u omgaat met weerstand en waar uw uitdagingen liggen.

Ontwikkelgesprek

Voorafgaand aan het ontwikkelgesprek analyseert uw coach de input die is verkregen door de aangeleverde input en het telefonisch analysegesprek. Daarnaast wordt een koppeling gemaakt met de resultaten uit de leerstijltest en de Profile Dynamics-test. Deze analyse en de resultaten uit de tests worden met u besproken. Hiermee krijgt u een grondig inzicht in uw professionele handelen en functioneren. Vervolgens wordt de link gelegd met uw specifieke ontwikkelvraag en ambities. Samen met de coach verkent en doorloopt u de kansen en mogelijkheden voor uw verdere loopbaan. Daarnaast worden de stappen besproken die u kunt zetten om uw ambities waar te maken.

Rapport

Op basis van de intake, het analysegesprek en het ontwikkelgesprek ontvangt u een rapport met het persoonlijk ontwikkeladvies, aanbevelingen en mogelijke vervolgstappen voor uw verdere loopbaan.

Investering

De kosten voor het instrument bedragen € 795,- (exclusief btw en reiskosten).

Informatie

Wil u meer informatie over De Loopbaancoach, dan kunt u onderstaand formulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
 

Onze website maakt gebruik van cookies.