De opleider van overheidsprofessionals

De opleider van overheidsprofessionals

Welkom bij Bestuursacademie Nederland

Al meer dan 50 jaar zijn wij dé opleider voor het openbaar bestuur. Wij zorgen ervoor dat overheidsprofessionals kunnen blijven inspelen op de veranderende vraag vanuit de samenleving. Nu én in de toekomst. Via een compleet pakket aan opleidingen en praktijkgerichte trainingen leiden wij jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid op. Zo helpen wij jou het verschil te maken.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Reviews

Integrale Kwaliteitsmedewerker Sociaal Domein

De gemeente Den Helder wilde de kennis en competenties van haar kwaliteitsmedewerkers versterken, met als doel het verbeteren van het procesmanagement binnen de organisatie.

Procesgericht werken

Een team van vijf procesadviseurs was al een jaar bezig met een belangrijke opdracht op het gebied van procesgericht werken, maar liep daarin vast.

Werkatelier Governance, Regie en Samenwerking

De gemeente Westland wilde met haar accounthouders een gemeenschappelijke taal en werkwijze ontwikkelen in de samenwerking met externe verbonden partijen.
 

Xstate: Traineeship Duurzame Ontwikkeling

De ontwikkelingen in het ruimtelijk domein hebben verregaande consequenties voor onze maatschappij en leiden tot uitdagende vraagstukken voor overheidsprofessionals.

Integraal werken werkt het beste met brede kennis

Integraal werken wordt gezien als een deel van de oplossing voor de problematiek in het sociaal domein. Brede kennis is daarbij essentieel. Docente Mijntje verzorgde daarom een opleidingstraject voor gemeente Gouda, met escaperoom!

Erkende kwaliteit bij Bestuursacademie Nederland