Hanane El Hadouchi verkozen tot Jonge Ambtenaar van het Jaar 2023

Thema's

Thema's

Hanane El Hadouchi verkozen tot Jonge Ambtenaar van het Jaar 2023

Hanane El Hadouchi, beleidsadviseur onderwijs bij de gemeente Amsterdam, is verkozen tot de FUTUR Jonge Ambtenaar van het Jaar 2023. Een échte pionier die zich dagelijks met passie inzet voor MBO-studenten en de waardering die ze verdienen maar lang niet altijd krijgen.
 

Een échte pionier

Het thema van de verkiezing was dit jaar pionieren. Uit zestig aanmeldingen bleven drie finalisten over: Hanane el Hadouchi, Femke Smit (gemeente Kampen) en Eline van Weelden (gemeente Rotterdam). Na een dag vol juryopdrachten en een spetterende liveshow kwam Hanane als winnaar uit de bus.

Volgens de jury is zij een échte pionier. Het juryrapport luidde: “Hanane strijdt elke dag voor de positie van MBO’ers in de stad Amsterdam en heeft de stevig uitgesproken ambitie zich hier landelijk hard voor te maken. We zijn ervan overtuigd dat de titel Jonge Ambtenaar van het Jaar 2023 haar een duwtje in de rug geeft deze ambitie te realiseren.”

De Jonge Ambtenaar van het Jaar 2023 heeft een opleidingscheque gekregen voor de training Boost Je Talent welke beschikbaar is gesteld door Bestuursacademie Nederland. Daarnaast zal Hanane voor FUTUR op events en congressen spreken als ambassadeur van de jonge ambtenaren.
 

Voorrecht om deze prijs te winnen

Hanane El Hadouchi sprak vol passie tijdens het ontvangen van haar titel. “Deze prijs is voor mij een voorrecht om te winnen, maar belangrijker, ik doe dit niet voor mezelf. Dagelijks werk ik voor 400.000 MBO-studenten die nog niet de erkenning en waardering krijgen die ze verdienen. Laten we in heel Nederland keihard met elkaar aan de slag gaan om ook de MBO'ers in hun kracht te zetten. Samen maken we het verschil. Op naar gelijke kansen voor iedereen!”
 

Stichting FUTUR

Het landelijke jonge ambtenarennetwerk FUTUR zet zich in voor de belangen van de jonge ambtenaren binnen de overheid. Ze vertegenwoordigt de stem van de jonge ambtenaar en verbindt hen aan elkaar door alle overheidslagen heen. Van rijksoverheid tot gemeente en van provincie tot waterschap. FUTUR is er voor alle ambtenaren, van buitendienst tot beleidsmakers. Door middel van verbindende activiteiten, ontmoetingen met invloedrijke personen in de overheidswereld en de verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar.

Sinds 2002 organiseert stichting FUTUR jaarlijks de verkiezing van de Jonge Ambtenaar van het Jaar. Met deze award wil de organisatie laten zien hoe leuk en veelzijdig werken bij de overheid is. Meer weten over FUTUR? Kijk op de website van FUTUR.
 

Training Boost

Je Talent Hanane heeft als winnaar van de Jonge Ambtenaar van het Jaar verkiezing 2023 een opleidingscheque ontvangen voor de training Boost Je talent. Als jonge professional in de publieke sector ben je voortdurend op zoek naar manieren om jezelf te ontwikkelen en van meerwaarde te zijn voor de maatschappij. Soms loop je tegen onverwachte obstakels aan die je groei belemmeren. In onze training Boost Je Talent helpen we jonge professionals deze uitdagingen te overwinnen en je professionele en persoonlijke groei een boost te geven.

Wil je meer weten over de training Boost Je Talent? Onze opleidingsadviseurs helpen je graag verder via info@bestuursacademie.nl of telefonisch via 035 7604 850.

Thema's

Thema's