Durf groter te dromen

Thema's

Thema's

Durf groter te dromen

25 september was het Wereld Droomdag. Een nog niet zo’n bekende, maar wel inspirerende dag waarop we stilstaan bij hoe dromen de wereld kunnen veranderen. Laat jij jouw dromen uitkomen? 

  

Wereld Droomdag 

In Nederland zijn er ontzettend veel speciale dagen waarop we iets vieren of aandacht besteden aan een belangrijk onderwerp. Het is lastig om ze allemaal bij te houden, maar Wereld Droomdag trok onze aandacht. Dit is een hele inspirerende dag als je kijkt naar alle complexe problemen in de maatschappij, die vragen om creatieve oplossingen en lef. Wereld Droomdag draait namelijk om ambitie en is bedoeld om elkaar te inspireren om groter te dromen. Om stil te staan bij wat jouw droom is voor deze wereld en wat je kunt doen om dit waar te maken. En hoe je anderen kunt helpen om hun idealen waar te maken. Want of deze dromen nu groot of klein zijn, iedereen is in staat om positieve veranderingen te realiseren in de wereld. 

  

Maak je dromen en ambities waar 

Walt Disney had ooit een wijze uitspraak: dromen kunnen uitkomen als je het lef hebt om ze na te jagen. Als overheidsprofessional zit je in een goede positie om je dromen voor een betere wereld (deels) te realiseren. Heb jij een mooie droom? Als dé opleider van de overheid helpen wij je natuurlijk graag om deze na te jagen. Wil je bijvoorbeeld doorgroeien in je functie om op strategisch en beleidsniveau je plannen kracht bij te zetten? Of aan de slag in een nieuwe functie waarin je direct meer kunt betekenen voor burgers? Er is altijd wel een opleiding of training die aansluit op jouw ambities. Van een vakopleiding op hoog niveau om je te professionaliseren tot een praktijkgerichte training om je te specialiseren. 

 

Hulp nodig bij het kiezen van de opleiding of training waarmee je jouw ambities waarmaakt? 

Onze opleidingsadviseurs vinden het leuk om met je mee te denken en weten precies wat we je te bieden hebben. Je bereikt hen via 035 – 7 604 850  of info@bestuursacademie.nl

Thema's

Thema's