Summerschool

Summerschool

Fris deze zomer je kennis op met Summerschool!

Wat doe jij deze zomer? Als je de komende periode meer tijd voor jezelf hebt en je die tijd graag aan iets waardevols wilt besteden, dan hebben wij een goede tip: maak gebruik van onze Summerschool!
 

De Summerschool

Voor iedereen die de rustige zomerperiode nuttig wil besteden, adviseren wij onze Summerschool. Dat houdt in dat we deze zomer voor verschillende toegankelijke online trainingen een extra startmoment aanbieden. In al deze trainingen kun je in 1 of enkele dagen (verspreid over een maand) je kennis en vaardigheden verder verbreden of juist verdiepen. Het aanbod vind je hieronder.
 

Het aanbod voor de Summerschool

De volgende trainingen worden deze zomer extra aangeboden in de Virtual Classroom:

23 augustus 2021
€ 619,-
17 augustus 2021
€ 1.029,-
2 augustus 2021
€ 1.099,-
4 augustus 2021
€ 1.299,-
19 augustus 2021
€ 579,-
13 augustus 2021
€ 1.149,-

Les via Virtual Classroom

De trainingen worden gegeven in de Virtual Classroom. Dat bekent dat je de lessen klassikaal volgt, zonder dat je daarvoor naar een van onze opleidingslocaties hoeft te reizen. Of je nu met je voeten in het zand zit, ergens in een hutje midden in de natuur of thuis op de bank of je balkon: je kunt deze trainingen overal volgen, als je maar een computer, laptop of tablet (met toetsenbord) en internet hebt. Via een liveverbinding neem je samen met de andere deelnemers plaats in het virtuele klaslokaal. Jullie volgen de les onder begeleiding van een deskundige docent en gaan gezamenlijk aan de slag met oefenopdrachten. Ook krijg je alle ruimte om persoonlijke ervaringen en vraagstukken te delen. Lees meer over de Virtual Classroom.
 

Meld je aan voor een Summerschooltraining

Als je hierboven op een training klikt, kom je op de informatiepagina over de training terecht. Via de lesplanning vind je de datum/data waarop de training deze zomer via Virtual Classroom georganiseerd wordt. Zit er een interessante training voor je tussen die in jouw planning past? Dan ga je via de button ‘Inschrijven’ naar het inschrijfformulier.
 
Heb je vragen over een training of hulp nodig bij je inschrijving? Bel dan naar 035 - 7 604 850 of mail naar info@bestuursacademie.nl. Onze opleidingsadviseurs helpen je graag.