Klassikale lessen via onze Virtual Classroom

Klassikale lessen via onze Virtual Classroom

De Virtual Classroom

Onze Virtual Classroom maakt het mogelijk om te studeren op afstand. Via een live-verbinding krijg je op de ingeplande lesdagen samen met je medestudenten les van je docent. Zo kun je vanuit huis toch klassikaal onderwijs volgen en profiteren van de voordelen die dit biedt:

  • Je kunt direct vragen stellen aan je docent
  • Je krijgt opdrachten en vragen waarmee je de lesstof praktisch leert toepassen
  • Je kunt met je medestudenten in subgroepjes aan een opdracht werken
  • Je kunt gebruikmaken van geeltjes op een bord dat voor de hele klas zichtbaar is


In onderstaande video vind je meer uitleg over onze Virtual Classroom:

Hoe kom je in de Virtual Classroom?

Je hoeft niet heel handig te zijn met computers om deel te kunnen nemen aan de Virtual Classroom. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Verder helpen wij je op weg. Als je je aanmeldt voor een opleiding of training ontvang je duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik van de verschillende functies in de online leeromgeving. Ook ontvang je van ons een telefoonnummer dat je kunt bellen als iets niet lukt of niet werkt.
 

Welke lessen bieden we aan in de Virtual Classroom?

Voor bijna al onze opleidingen en trainingen geldt dat je deze kunt volgen in een Virtual Classroom. Je kunt je gewoon inschrijven op de betreffende opleidingspagina. Onze opleidingsadviseurs nemen vervolgens contact met je op over het vervolg van je opleiding of training. 

Bekijk hier ons volledige opleidingsaanbod. 
 

Meer weten?

Twijfel je nog over het volgen van een opleiding in Virtual Classroom of heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 035 - 7 604 850 of mail naar: info@bestuursacademie.nl. Wil je liever online studeren zonder vast lesrooster? Bekijk dan eens de opleidingen die we via e-learning aanbieden.