Juridisch

Juridisch

De aandacht voor algemeen juridische kwaliteitszorg neemt weer toe. Juridische kwaliteitszorg is de verantwoordelijkheid van overheden voor het organisatorisch waarborgen van producten...

Lees meer

De aandacht voor algemeen juridische kwaliteitszorg neemt weer toe. Juridische kwaliteitszorg is de verantwoordelijkheid van overheden voor het organisatorisch waarborgen van producten...

Lees meer

De aandacht voor algemeen juridische kwaliteitszorg neemt weer toe. Juridische kwaliteitszorg is de verantwoordelijkheid van overheden voor het organisatorisch waarborgen van producten...

Lees meer

Juridisch: 30 opleidingen

Filters

Filter

Masteropleiding (1) In een Masteropleiding kunt u de kennis die u in een Bachelor hebt opgedaan verder verdiepen of juist verbreden. Wanneer u een Masteropleiding hebt afgerond, ontvangt u een Mastergraad. Onze opleidingen voldoen aan alle kwaliteitseisen en worden internationaal erkend op de arbeidsmarkt.

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Al onze HBO Bachelors zijn erkend door NVAO.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO niveau (12) Onze HBO-programma’s bieden u complete programma’s met alles wat u nu nodig heeft. Snel en direct toepasbaar in uw eigen werk. Daarnaast zijn deze programma’s een goede start als u de ambitie heeft om verder te studeren en zelfs een erkende HBO Bacheloropleiding te volgen.

MBO niveau (2) Opleidingen op MBO-niveau zijn praktijkgericht. Bestuursacademie Nederland biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Training (13) In onze trainingen werkt u in korte tijd aan de ontwikkeling van uw vakkennis en/of uw persoonlijke vaardigheden. U kunt dit daarna direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Actualiteitendag (1) Na een Actualiteitendag weet u weer precies wat er speelt in uw vakgebied. Maar dat niet alleen: u ontmoet ook collega’s uit andere overheidsorganisaties met wie u informatie en ervaringen kunt uitwisselen. De Actualiteitendagen zijn dus een uitstekende manier om uw netwerk uit te breiden.

De aandacht voor algemeen juridische kwaliteitszorg neemt weer toe. Juridische kwaliteitszorg is de verantwoordelijkheid van overheden voor het organisatorisch waarborgen van producten en diensten. Dit betekent dat geleverde producten en diensten voldoen aan de eisen van de gebruikers (burgers), het recht en de omgeving. Daarnaast is het een vorm van verantwoord risicomanagement. Dit houdt in dat ieder risico waarmee een organisatie te maken kan krijgen, genomen is op basis van een adequate keuze. Het gaat erom bewust met risico’s om te gaan, zodat een rechtmatige beslissing genomen kan worden.
 
Om een en ander in goede banen te kunnen leiden, moet u als jurist, juridisch adviseur, juridisch (kwaliteitszorg)medewerker, beleidsmedewerker of bestuursadviseur over specifieke kennis en vaardigheden beschikken. Een juridische opleiding van Bestuursacademie Nederland is een uitstekende manier om de benodigde knowhow op te doen.

Uw praktijk centraal

In onze juridische trainingen en opleidingen staat uw praktijk centraal. Hoe merkt u dat? Natuurlijk maken onze docenten, die zelf uit de praktijk komen, voortdurend de vertaalslag van de theorie naar de praktijk. Uw praktijk. Hierdoor kunt u wat u leert de volgende dag al toepassen. Maar dat niet alleen: omdat uw medestudenten in een vergelijkbare omgeving werken als u, kunt u van elkaars ervaringen leren. Zo levert uw training of opleiding optimaal rendement op!

Ook maatwerk mogelijk

Bestuursacademie Nederland biedt een breed scala aan trainingen die regelmatig op verschillende locaties in Nederland worden verzorgd. Maar als u meerdere medewerkers wilt trainen of opleiden, is het ook mogelijk om het programma volledig toe te spitsen op de behoeften van uw organisatie. We kunnen een van onze bestaande trainingen of opleidingen aanpassen aan uw organisatie, maar ook speciaal voor uw organisatie een programma ontwikkelen. Lees meer over Incompany en Maatwerk.

Levenlanglerenkrediet (LLLK) – studiefinanciering voor volwassenen

Bij deze erkende opleiding is het mogelijk om tegen gunstige voorwaarden geld te lenen bij de overheid om de studiekosten te financieren.