Executive Master Leiderschap en Transitie bij de Overheid

Vergroot de veranderkracht van je organisatie

1e startmoment

03-02-2022

Niveau

Executive Master

Duur

4 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Overheden zijn volop in beweging om aan te sluiten op de maatschappelijke transitie. Dat vraagt om veranderkracht en leiderschap. Wil je je team richting en houvast geven in veranderende tijden? Met je leiderschap een belangrijke rol spelen in het vergroten van de veranderkracht van je organisatie? En medewerkers inspireren om van de transitie een succes te maken? In dit Executive Masterprogramma verdiep je je in het leiden van het transitieproces in de publieke sector. Dit doe je onder meer door het versterken van je eigen leiderschap. Je werkt aan je leiderschapskwaliteiten en vaardigheden als verbinden, prioriteiten stellen en delegeren. Zo ben je in staat je organisatie mee te nemen in de gevraagde transities.

Jouw resultaat

Na afloop ben je je bewust van je persoonlijke kwaliteiten en valkuilen. Je hebt inzicht in je persoonlijke kracht en je persoonlijke effectiviteit is versterkt. Zo kun je met vertrouwen sturing geven aan transities binnen je organisatie.

Doelgroep

Je bent een ambitieuze leidinggevende en geeft sturing aan een team in de publieke sector. Je werkt op management- of directieniveau met HBO- of WO-denk- en -werkniveau en je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op dit functieniveau. Je bent in staat om je eigen gedrag en houding te analyseren en je onderliggende overtuigingen te achterhalen en hierop te reflecteren.

Aanpak

Tijdens het programma analyseer je je huidige functioneren als leider en ontwikkel je een eigen visie op leiderschap. Daarnaast kijk je naar je persoonlijke kracht en hoe je die optimaal inzet. Tijdens deze Executive Master wordt theorie afgewisseld met praktijkvoorbeelden. Op deze manier wordt het programma optimaal afgestemd op de praktijk en kun je je kennis en vaardigheden direct toepassen binnen je werksituatie. Het programma wordt verzorgd door ervaren en deskundige docenten, die zelf in de praktijk werkzaam zijn.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Executive Master Leiderschap en Transitie bij de Overheid

Vergroot de veranderkracht van je organisatie

1e startmoment

03-02-2022

Niveau

Executive Master

Duur

4 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.