Incompany en maatwerk

Incompany en maatwerk

We helpen publieke organisaties graag met een incompany- of maatwerktraject. Samen met u kijken we welke aanpak het meest geschikt is voor uw leervraag. 
 

Waarom een traject op maat?

Er bestaan grote verschillen tussen organisaties. Geen afdeling, team of functie is hetzelfde. Het is dan ook niet gek dat de opleidingsbehoefte en/of leervraag per organisatie verschilt. Juist om deze reden is een maatwerktraject een goede optie. U kunt dan de inhoud van een opleiding of training volledig afstemmen op de wensen en behoeften van uw medewerkers en organisatie.

Het kan natuurlijk ook dat een opleiding uit ons standaardaanbod al goed aansluit op uw vraag. Het incompany uitvoeren van die opleiding, dus op uw eigen locatie, kan grote kostenvoordelen bieden. Ook biedt dit de mogelijkheid om casuïstiek van uw organisatie de basis van het programma te laten vormen.
 

Vraagstukken voor incompany of maatwerk

Bestuursacademie Nederland is al meer dan 50 jaar dé opleider voor het openbaar bestuur. Wij zorgen ervoor dat overheidsprofessionals kunnen blijven inspelen op de veranderende vraag vanuit de samenleving. In die 50 jaar hebben al veel overheidsorganisaties een incompany- of maatwerktraject bij ons doorlopen. We bieden ontwikkeltrajecten op alle beleidsterreinen van het openbaar bestuur. U kunt daarbij denken aan vraagstukken rondom:

  • Bedrijfsvoering
  • Sociaal domein
  • Ruimtelijk domein
  • Leiderschap
  • Professionele vaardigheden

Ook helpen we u graag bij uw onboardingsprogramma, traineetraject, high potential programma of een invoeringsprogramma voor de Omgevingswet. 
 

De voordelen van trajecten op maat bij Bestuursacademie Nederland?

  • Veel ervaring met incompany- en maatwerktrajecten
  • Een programma passend bij de vraagstukken waar uw organisatie voor staat
  • Uitvoering bij u op locatie of op locatie naar keuze: minder reistijd en verleturen
  • Op een tijdstip dat voor uw organisatie het beste uitkomt
  • Uw medewerkers leren van en met elkaar


Advies en contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons bereiken op 035 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.
 

Hoe gaan we te werk? 

Bij een maatwerktraject stelt Bestuursacademie Nederland een opleidingstraject samen speciaal voor uw organisatie. Geheel volgens uw wensen en situatie, want elke organisatie is anders. Onze adviseurs werken daarbij altijd volgens een effectief stappenplan.

Stap 1: Verkennende fase
Stap 2: Het bouwen van uw programma
Stap 3: Ons voorstel
Stap 4: Het voorbereiden van het programma
Stap 5: Evaluatie en nazorg