HRM en Organisatieontwikkeling

HRM en Organisatieontwikkeling

Als HR-afdeling binnen het openbaar bestuur heeft u te maken met veranderingen die hun weerslag hebben op hoe u uw werk doet. Zo zult u zich de komende jaren meer en meer moeten opstellen...

Lees meer

Als HR-afdeling binnen het openbaar bestuur heeft u te maken met veranderingen die hun weerslag hebben op hoe u uw werk doet. Zo zult u zich de komende jaren meer en meer moeten opstellen...

Lees meer

Als HR-afdeling binnen het openbaar bestuur heeft u te maken met veranderingen die hun weerslag hebben op hoe u uw werk doet. Zo zult u zich de komende jaren meer en meer moeten opstellen...

Lees meer

HRM en Organisatieontwikkeling: 13 opleidingen

Filters

Filter

Masteropleiding (1) In een Masteropleiding kunt u de kennis die u in een Bachelor hebt opgedaan verder verdiepen of juist verbreden. Wanneer u een Masteropleiding hebt afgerond, ontvangt u een Mastergraad. Onze opleidingen voldoen aan alle kwaliteitseisen en worden internationaal erkend op de arbeidsmarkt.

Masterclass (1) In een Masterclass kunt u zich in korte tijd specialiseren op hoog niveau. Bij een succesvolle afronding van een Masterclass komt u mogelijk in aanmerking voor vrijstellingen binnen een aantal erkende Masteropleidingen.

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Al onze HBO Bachelors zijn erkend door NVAO.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO niveau (7) Onze HBO-programma’s bieden u complete programma’s met alles wat u nu nodig heeft. Snel en direct toepasbaar in uw eigen werk. Daarnaast zijn deze programma’s een goede start als u de ambitie heeft om verder te studeren en zelfs een erkende HBO Bacheloropleiding te volgen.

Training (3) In onze trainingen werkt u in korte tijd aan de ontwikkeling van uw vakkennis en/of uw persoonlijke vaardigheden. U kunt dit daarna direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Als HR-afdeling binnen het openbaar bestuur heeft u te maken met veranderingen die hun weerslag hebben op hoe u uw werk doet. Zo zult u zich de komende jaren meer en meer moeten opstellen als strategisch partner voor bestuur en management. Verder verzakelijken, flexibel opereren en een proactieve opstelling zijn sleutelwoorden hierbij. Daarnaast moet u de verbinding leggen tussen de organisatiestrategie en de HR-strategie, de HR-aanpak kunnen onderbouwen met ‘harde’ gegevens (evidence based) en zich ontwikkelen tot een breed inzetbare organisatieadviseur.
 
Van u als hoofd P&O, adviseur P&O, medewerker P&O of strategisch adviseur vragen deze ontwikkelingen om specifieke kennis en vaardigheden. Deze kunt u opdoen in een opleiding Human Resources Management en Organisatieontwikkeling van Bestuursacademie Nederland.

Uw praktijk centraal

Uw dagelijkse praktijk neemt een centrale plek in in onze opleidingen en trainingen op het gebied van human resources management en organisatieontwikkeling. Wij werken uitsluitend met docenten die hun sporen in het vakgebied ruimschoots verdiend hebben. Daardoor kunt u tijdens de bijeenkomsten meteen tot de kern komen. Maar ook uw medecursisten komen uit een vergelijkbare werkomgeving als die van u. Hierdoor kunt u elkaar weer inspireren. Op die manier haalt u het maximale uit een opleiding of training van Bestuursacademie Nederland.

Ook maatwerk mogelijk

Voor een training of opleiding Human Resources Management en Organisatieontwikkeling van Bestuursacademie Nederland kunt u op verschillende locaties in Nederland terecht. Maar misschien wilt u meerdere medewerkers dezelfde opleiding of training laten volgen op een locatie naar keuze. Ook dat is mogelijk! We kunnen een maatwerkversie voor u verzorgen van een van de trainingen of opleidingen uit ons open aanbod, maar we kunnen ook een programma voor u ontwikkelen dat tot in de details is afgestemd op uw organisatie. Lees meer over Incompany en Maatwerk.

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.
 


       

Levenlanglerenkrediet (LLLK) – studiefinanciering voor volwassenen

Bij deze erkende opleiding is het mogelijk om tegen gunstige voorwaarden geld te lenen bij de overheid om de studiekosten te financieren.