banner

Opleidingen Human Resource Management en Organisatieontwikkeling

Populaire opleidingen in dit vakgebied

Masteropleiding

Masterclass

HBO niveau

HBO Bacheloropleiding

(Vak)opleiding

Training

Opleidingen en trainingen

Als HR-afdeling binnen het openbaar bestuur heeft u te maken met veranderingen die hun weerslag hebben op hoe u uw werk doet. Zo zult u zich de komende jaren meer en meer moeten opstellen als strategisch partner voor bestuur en management. Verder verzakelijken, flexibel opereren en een proactieve opstelling zijn sleutelwoorden hierbij. Daarnaast moet u de verbinding leggen tussen de organisatiestrategie en de HR-strategie, de HR-aanpak kunnen onderbouwen met ‘harde’ gegevens (evidence based) en zich ontwikkelen tot een breed inzetbare organisatieadviseur.
 
Van u als hoofd P&O, adviseur P&O, medewerker P&O of strategisch adviseur vragen deze ontwikkelingen om specifieke kennis en vaardigheden. Deze kunt u opdoen in een opleiding Human Resources Management en Organisatieontwikkeling van Bestuursacademie Nederland.

Uw praktijk centraal

Uw dagelijkse praktijk neemt een centrale plek in in onze opleidingen en trainingen op het gebied van human resources management en organisatieontwikkeling. Wij werken uitsluitend met docenten die hun sporen in het vakgebied ruimschoots verdiend hebben. Daardoor kunt u tijdens de bijeenkomsten meteen tot de kern komen. Maar ook uw medecursisten komen uit een vergelijkbare werkomgeving als die van u. Hierdoor kunt u elkaar weer inspireren. Op die manier haalt u het maximale uit een opleiding of training van Bestuursacademie Nederland.

Ook maatwerk mogelijk

Voor een training of opleiding Human Resources Management en Organisatieontwikkeling van Bestuursacademie Nederland kunt u op verschillende locaties in Nederland terecht. Maar misschien wilt u meerdere medewerkers dezelfde opleiding of training laten volgen op een locatie naar keuze. Ook dat is mogelijk! We kunnen een maatwerkversie voor u verzorgen van een van de trainingen of opleidingen uit ons open aanbod, maar we kunnen ook een programma voor u ontwikkelen dat tot in de details is afgestemd op uw organisatie. Lees meer over Incompany en Maatwerk.

Vraag gratis aan

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren