Actualiteitendag Invordering

Uw kennis weer up-to-date

Deel uw kennis en expertise met anderen
Actualiteitendag
Download brochureDirect inschrijven035 - 7 604 850 06 - 829 093 68

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

Bent u invorderingsmedewerker bij een gemeente of waterschap en wilt u op een interactieve wijze kennis en expertise delen met andere vakgenoten? Bestuursacademie Nederland nodigt u dan graag (weer) uit om deel te nemen aan de jaarlijkse Actualiteitendag Invordering. Bij het aanmelden kunt u ook eventueel te behandelen onderwerpen of interessante casu├»stiek aan­dragen. Daardoor zal er niet alleen aandacht zijn voor actuele ontwikkelingen op het gebied van de invordering, zoals verander­ingen in ­wet- en regelgeving, maar ook voor praktijk­situaties waar u zelf mee te maken heeft.

Uw resultaat

Door de interactieve opzet heeft u niet alleen uw netwerk weer up-to-date, maar bent u ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van invordering.

Doelgroep

U bent belastingmedewerker en u wilt uw kennis en expertise delen met en opdoen via andere professionals binnen uw vakgebied. Daarnaast wilt u mogelijk de actualiteitswaarde van uw HALO-diploma op peil houden en permanente educatiepunten behalen.

Aanpak

De Actualiteitendag Invordering kenmerkt zich door een prettige en kleinschalige setting. Er is daardoor niet alleen volop ruimte voor netwerken, maar vooral ook voor een interactieve behandeling van de onderwerpen. Wij praten u bij over de actuele ontwikkelingen op het gebied van de invordering en de wijzigingen in relevante wet- en regelgeving.

Studieprogramma

Programma

Tijdens deze actualiteitendag komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Actuele ontwikkelingen op het gebied van (dwang)invordering en schuld­hulpverlening
  • Actuele en relevante jurisprudentie op het gebied van (dwang)invordering
  • Wijzigingen in de Invorderingswet 1990 en in de Kostenwet
  • De stand van zaken rondom de ­vereenvoudigde berekening van de beslagvrije voet
  • Administratief beslag op motorrijtuigen
  • De vereenvoudiging van executoriale derdenbeslagen
  • Casu├»stiek uit de praktijk van de ­deelnemers

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt u het ­certificaat van deelname ‘Actualiteitendag Invordering’ van Bestuursacademie Nederland.

Voor het volgen van deze actualiteitendag ontvangt u 2 FOLO-PE-punten. Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) heeft Bestuursacademie Nederland geaccrediteerd voor het toekennen van deze FOLO-PE-punten. CPION werkt samen met het Fiscaal Opleidingsoverleg Lokale Overheden (FOLO). U kunt uw punten registreren via www.cpion.nl met de webapplicatie FOLO®-ME. Om van deze applicatie gebruik te maken dient u zich ook te registreren in FOLO®-ME via het CPION.

Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 1 dag.

Let op: Helaas is de planning nog niet bekend. Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw interesse aangeven. Wij nemen dan contact met u op zodra de planning bekend is.

 
Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Kostenspecificatie

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Trainingskosten: € 410,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Trainingskosten: € 410,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.