Actualiteitendag Marktmeesters, Marktbeheerders en Beleids­medewerkers Markten

In 1 dag weer helemaal op de hoogte

1e startmoment

31-01-2022

Niveau

Actualiteitendag

Duur

1 dag

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De warenmarkt moet zich aanpassen om als aankoopkanaal relevant te blijven voor de consument van vandaag en morgen. Maar hoe dan? En wat betekent dit voor jou in de praktijk? Tijdens deze actualiteitendag bespreken wij de laatste ontwikkelingen. Zo kijken we onder meer naar de kansen en mogelijkheden van een offensief toekomstgericht beleid, waarbij ook de gemeente een belangrijke rol speelt. Na afloop van deze dag ben je weer helemaal op de hoogte.

Jouw resultaat

Na deze dag ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de warenmarkt.

Doelgroep

Je bent een marktmeester, marktbeheerder of beleidsmedewerker markten bij gemeenten.

Aanpak

In korte tijd word je volledig up-to-date gebracht over de wijzigingen en ontwikkelingen op het gebied van de warenmarkt. Wat is er gebeurd, wat staat je te wachten? Samen met andere professionals uit de praktijk ga je met onder andere deze vragen aan de slag. Er is volop ruimte om met en vooral ook van elkaar te leren. Op die manier hernieuw je niet alleen je kennis, maar leg je ook meteen de basis voor een breder netwerk.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Actualiteitendag Marktmeesters, Marktbeheerders en Beleids­medewerkers Markten

In 1 dag weer helemaal op de hoogte

1e startmoment

31-01-2022

Niveau

Actualiteitendag

Duur

1 dag

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.