Leerlingenvervoer

Kinderen goed geregeld naar school

1e startmoment

04-03-2022

Niveau

Training

Duur

2 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je bent verantwoordelijk voor het leerlingenvervoer en je wilt dit werk goed doen. Dus moet je aanvragen voor leerlingenvervoer professioneel kunnen beoordelen en afhandelen. Regelgeving en gemeentelijk beleid spelen daarbij een belangrijke rol. Ook moet je duidelijk zicht hebben op de praktische organisatie van de verschillende vervoersmogelijkheden. Tijdens deze praktische training doe je de benodigde kennis en vaardigheden op. Daar zul je in je eigen werkomgeving direct de vruchten van plukken.

Jouw resultaat

Deze training geeft je alle kennis die noodzakelijk is voor de uitvoering van je taken binnen het leerlingenvervoer. Na afloop beheers je de basisbegrippen en ben je op de hoogte van de wet- en regelgeving. De behandeling en toetsing van aanvragen kennen geen geheimen meer voor je. Bovendien ben je in staat om aanbestedingen te doorgronden en te beoordelen.

Doelgroep

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het leerlingenvervoer en wilt daarmee deskundig omgaan.

Aanpak

Tijdens deze training wordt theorie afgewisseld met praktijkvoorbeelden. Op deze manier wordt deze training optimaal afgestemd op de praktijk en kun je je kennis en vaardigheden direct toepassen binnen je werksituatie. Dat maakt deze training extra aantrekkelijk.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Leerlingenvervoer

Kinderen goed geregeld naar school

1e startmoment

04-03-2022

Niveau

Training

Duur

2 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.