1e startmoment

14-12-2021

Niveau

Training

Duur

2 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Aandacht voor energie. Milieubewuster bouwen. Stikstofuitstoot op boerderijen. Al deze thema's hebben te maken met de Klimaatwet. Wil jij weten welke mogelijkheden de klimaatwet jouw organisatie biedt om te bouwen aan een duurzaam Nederland? En welke kaders dus gelden voor het op te stellen beleid hiervoor? In de opleiding Klimaatwet leer je er meer over. Je leert waarom de Klimaatwet er is, verdiept je in de doelstellingen van de Klimaatwet en leert hoe deze zich verhouden tot de raakvlakken met andere besluiten.

Jouw resultaat

Na afloop van deze opleiding ben je op de hoogte van de doelstellingen die in de Klimaatwet zijn vastgelegd. Ook weet je welke gevolgen de Klimaatwet heeft voor beleid op het gebied van onder meer energie, bouw en omgevingsontwikkeling. Door de kennis die je in dit programma opdoet, kun je adviseren over beleid en kun je bovendien beleid ontwikkelen dat aansluit bij de Klimaatwet.

Doelgroep

Je bent adviseur of beleidsmedewerker op het gebied van duurzaamheid en je wilt je kennis verdiepen/verbreden omtrent de Klimaatwet.

Aanpak

In deze opleiding verdiep je je in de Klimaatwet. Je ontdekt welke voornemens er zijn vastgelegd en op welke wijze hieraan gewerkt wordt. Daarnaast ontwikkel je kennis die nodig is om toekomstig beleid te ontwikkelen dat aan de eisen van de Klimaatwet voldoet. Daarvoor kijk je samen met je docent en medestudenten naar verschillende voorbeelden uit de praktijk.

Vooropleiding

Aan deze opleiding worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld. Deze opleiding verzorgen wij op MBO-niveau.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Klimaatwet

Kennis voor een duurzaam beleid

1e startmoment

14-12-2021

Niveau

Training

Duur

2 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.