Privacy van Persoonsgegevens binnen het Sociaal Domein

Verdiep u in de privacywetgeving

Privacy van Persoonsgegevens binnen het Sociaal Domein

Verdiep u in de privacywetgeving
https://ncoiplatform2-tst.azureedge.net/static/media/ban/ban/course/summary/hat.png?ext=.png

Opleidingsniveau

Training

https://ncoiplatform2-tst.azureedge.net/static/media/ban/ban/course/summary/people.png?ext=.png

Studievormen

Dag

https://ncoiplatform2-tst.azureedge.net/static/media/ban/ban/course/summary/diploma.png?ext=.png

Erkenning

https://ncoiplatform2-tst.azureedge.net/static/media/ban/ban/course/summary/download.png?ext=.png

Meer informatie

Download brochure
https://ncoiplatform2-tst.azureedge.net/static/media/ban/ban/course/summary/mail.png?ext=.png

Wilt u dit met iemand delen?

Mail door
https://ncoiplatform2-tst.azureedge.net/static/media/ban/ban/course/summary/hat.png?ext=.png

Opleidingsniveau

Training

https://ncoiplatform2-tst.azureedge.net/static/media/ban/ban/course/summary/people.png?ext=.png

Studievormen

Dag

https://ncoiplatform2-tst.azureedge.net/static/media/ban/ban/course/summary/diploma.png?ext=.png

Erkenning

https://ncoiplatform2-tst.azureedge.net/static/media/ban/ban/course/summary/download.png?ext=.png

Meer informatie

Download brochure
https://ncoiplatform2-tst.azureedge.net/static/media/ban/ban/course/summary/mail.png?ext=.png

Wilt u dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Gemeenten verwerken steeds meer persoonsgegevens van mensen. Het gaat vaak om gevoelige informatie van kwetsbare burgers. Zij moeten er op kunnen vertrouwen dat er op rechtmatige en zorgvuldige wijze met hun persoonsgegevens om wordt gegaan. Maar aan welke wet- en regelgeving moet u zich precies houden? En welke gegevens mag u uitwisselen met partners zoals de belastingdienst, DUO, zorginstellingen of politie? In deze praktijkgerichte training leert u stap voor stap hoe u bewust om moet gaan met persoonsgegevens en hoe u de privacy van cliënten waarborgt. Dit uiteraard allemaal binnen de kaders van de privacywetgeving.

Uw resultaat

Na afloop van deze training bent u in staat uw weg te vinden in de privacywetgeving. U kunt de daarin voorkomende bepalingen toepassen en bent in staat de consequenties in te schatten voor het omgaan met persoonsgegevens binnen het sociale domein. Ook weet u welke informatie u mag uitwisselen met partners.

Doelgroep

U bent werkzaam binnen het sociaal domein en werkt met persoonsgegevens.

Aanpak

Tijdens deze training wordt theorie afgewisseld met praktijkvoorbeelden. Op deze manier wordt deze training optimaal afgestemd op de praktijk en kunt u uw kennis en vaardigheden direct toepassen binnen uw werksituatie. Door de inbreng van praktijkvoorbeelden leert u van elkaar en leert u vaardigheden die u in de praktijk kunt toepassen.

Incompany

Uiteraard kunt u deze training ook incompany volgen. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • De privacywetgeving
  • Leren werken binnen de kaders van de Wet bescherming persoonsgegevens en andere relevante wetgeving, bijvoorbeeld de Wet politiegegevens
  • Waarborgen omgaan van privacy en veiligheid van persoonsgegevens binnen sociaal domein
  • Regels rondom uitwisselen van gegevens met samenwerkingspartner

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat van deelname ‘Privacy van Persoonsgegevens binnen het Sociaal Domein’ van Bestuursacademie Nederland.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 1 dag.

  • 11 oktober 2018
  • 29 januari 2019
  • 14 maart 2019
  • 28 mei 2019

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten dag, bij betaling in 1 termijn

Inschrijfgeld
€ 35,-
Trainingskosten
€ 549,-
Trainingsmateriaal
€ 50,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 25,-
Locatiekosten
€ 29,50
Reprorechten
€ 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 703,50

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Privacy van Persoonsgegevens binnen het Sociaal Domein

Verdiep u in de privacywetgeving
https://ncoiplatform2-tst.azureedge.net/static/media/ban/ban/course/summary/hat.png?ext=.png

Opleidingsniveau

Training

https://ncoiplatform2-tst.azureedge.net/static/media/ban/ban/course/summary/people.png?ext=.png

Studievormen

Dag

https://ncoiplatform2-tst.azureedge.net/static/media/ban/ban/course/summary/diploma.png?ext=.png

Erkenning

https://ncoiplatform2-tst.azureedge.net/static/media/ban/ban/course/summary/download.png?ext=.png

Meer informatie

Download brochure
https://ncoiplatform2-tst.azureedge.net/static/media/ban/ban/course/summary/mail.png?ext=.png

Wilt u dit met iemand delen?

Mail door

Inloopspreekuur Bachelors en Masters

Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierna gaat u met een helder advies en antwoord op al uw vragen de deur uit.
  •     
  • Hilversum, woensdag 28 november 2018
  •     
  • 11:00 - 17:00

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.
 


       

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/ban/ban/teasers/feedback-company-teaser.jpg?ext=.jpg