Algemene Plaatselijke Verordening Verdieping

Toepassen van de APV

1e startmoment

10-01-2022

Niveau

Training

Duur

2 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Opstellen van gemeentelijke regelgeving vraagt om kennis van het te regelen onderwerp, juridische kennis en kennis van de techniek van het regelgeven. In deze verdiepende training krijg je meer inzicht in het opstellen, toepassen en uitleg van de APV. Je gaat aan de hand van actuele thema’s concreet aan de slag met de APV. Je ziet hiervan direct resultaat in je eigen werkomgeving.

Jouw resultaat

Je gaat concreet aan de slag met een aantal thema’s die direct van invloed zijn op de toepassing en uitleg van de APV zoals (drugs)overlast, cameratoezicht en privacy. Na afloop van deze training heb je een volledig beeld op welke manier deze thema’s de toepassing van de APV beïnvloeden. Je weet dat toe te passen in je eigen werkpraktijk.

Doelgroep

Je bent juridisch medewerker, gemeente-/overheidsjurist en je bent verantwoordelijk voor het opstellen van actueel houden van de APV. Je beschikt al over de nodige basiskennis op dit gebied en je wilt je kennis en ervaring verdiepen en actualiseren.

Aanpak

Deze training is zeer praktijkgericht. Je gaat concreet aan de slag met een aantal thema’s die direct van invloed zijn op de toepassing en uitleg van de APV zoals (drugs)overlast, cameratoezicht en privacy.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Algemene Plaatselijke Verordening Verdieping

Toepassen van de APV

1e startmoment

10-01-2022

Niveau

Training

Duur

2 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:30 – 17:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.