Neem een optie op Professional Master Persoonlijk Leiderschap bij Veranderingen binnen de Overheid

Professional Master Persoonlijk Leiderschap bij Veranderingen binnen de Overheid

Motiveer en inspireer bij innovatie en transitie

1e startmoment

23-09-2021

Niveau

Professional Master

Duur

6 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Op een inspirerende manier vormgeven aan veranderingsprocessen in je organisatie? Je medewerkers vanuit persoonlijke kracht kunnen motiveren en inspireren? En het innovatie- en verandervermogen van je organisatie vergroten? In deze Professional Master ontdek je hoe je innovatieve veranderingen kunt initiëren, organiseren en realiseren. Ook ga je aan de slag met je persoonlijke leiderschapsvaardigheden. Zo werk je aan je overtuigingskracht, initiërend vermogen, focus op resultaten, besluitvaardigheid en invloed.

Jouw resultaat

Na afloop kun je succesvol leidinggeven aan veranderingen. Zo kun je Cialdini’s effectieve technieken voor gedragsbeïnvloeding toepassen. Hierbij kun je onder meer inspelen op de inrichting en cultuur van de organisatie. Ook onderken je de noodzaak van veranderingen en begrijp je waarom organisatieveranderingen weerstand oproepen bij medewerkers. Bovendien kun je een gedragen en werkbaar veranderplan opstellen, waarbij je de voortgang kunt beoordelen en evalueren.

Doelgroep

Je bent manager, senior beleidsadviseur of project- of programmamanager. Je wilt groeien in je leiderschap en soepeler sturing kunnen geven aan innovatie- en verandertrajecten binnen de overheid. Ook wil je medewerkers inspireren het beste uit zichzelf te halen.

Aanpak

In dit programma versterk je je persoonlijk leiderschap. Je ontwikkelt kennis en concreet toepasbare vaardigheden voor groei en ontwikkeling van jou en je medewerkers. Ook bedenk en ontwikkel je een effectieve aanpak om succesvol organisatieveranderingen te implementeren en te leiden. Door de vele opdrachten en oefeningen maak je je de nieuwe inzichten en vaardigheden eigen en pas je ze direct toe in je werk.

Incompany

Uiteraard kun je deze Professional Master ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Professional Master Persoonlijk Leiderschap bij Veranderingen binnen de Overheid

Motiveer en inspireer bij innovatie en transitie

1e startmoment

23-09-2021

Niveau

Professional Master

Duur

6 maanden

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.