Je kunt weer klassikale lessen volgen

Je kunt weer klassikale lessen volgen

Het is weer mogelijk om klassikaal onderwijs te volgen. Om ervoor te zorgen dat je samen met je medestudenten op een veilige en verantwoorde manier de lessen kunt volgen, houden we ons natuurlijk aan de richtlijnen die daarbij nodig zijn.


Hoe zien de klassikale lessen er nu uit? 
Onze opleidingslocaties voldoen volledig aan de 1,5-meterregels van de overheid. We werken met kleine groepen, zodat iedereen ver genoeg uit elkaar zit. Daarnaast zijn er vaste looproutes op de leslocatie en zijn er voldoende desinfectiemiddelen aanwezig. Zo zorgen we ervoor dat iedereen op een veilige manier zijn of haar les kan volgen.
 

Inschrijven voor Virtual Classroom en e-learning kan ook nog steeds

Naast onze klassikale lessen kun je ook nog steeds kiezen voor een opleiding via e-learning of Virtual Classroom. Door de vele positieve ervaringen van onze studenten hebben wij namelijk besloten om onze opleidingen via Virtual Classroom te blijven aanbieden. Dat betekent dat je bij veel van onze opleidingen de keuze hebt tussen klassikaal onderwijs, Virtual Classroom en e-learning. 

Bij Virtual Classroom wordt de klasruimte nagebootst. Deze lessen zijn niet anders dan normaal, alleen volg je ze nu op afstand via de computer. Bij de e-learningvariant studeer je in je eigen tijd en op je eigen tempo, onder online begeleiding van een docent.  

Studeren met de switchgarantie

We kunnen ons voorstellen dat het soms lastig is om een keuze te maken tussen de opleidingsvarianten. Of dat je tijdens de opleiding ontdekt dat een andere variant beter bij je past. We bieden je daarom de switchgarantie: zonder extra administratiekosten kun je switchen van opleidingsvariant. Start je bijvoorbeeld nu met de e-learningvariant en wil je je volgende module liever klassikaal volgen? Dan zorgen we dat je moeiteloos kunt overstappen en betaal je alleen nog de arrangementskosten voor de klassikale variant. 
 

Meer informatie

Heb je nog vragen? Dan kun je bellen naar 035 - 7 604 850 of mailen naar info@bestuursacademie.nl. Ook kun je ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.