Studeren kan altijd en overal met e-learning

Thema's

Thema's

Studeren kan altijd en overal met e-learning

Is het rustig op je werk of heb je weinig plannen voor de zomervakantie? Wil je deze periode daarom gebruiken om iets nieuws te leren en te werken aan je eigen ontwikkeling? Dan is een opleiding of training via e-learning iets voor jou!
 

Studeren op afstand via e-learning

Onze opleidingen en trainingen via e-learning kun je volgen waar en wanneer jij dat wilt. Gewoon vanuit huis of op kantoor. Of misschien wel in de frisse buitenlucht als jij dat prettig vindt. Als je maar internet hebt! Via een moderne online leeromgeving doorloop je zelfstandig de lesstof. Met praktijkgerichte opdrachten leer je de theorie toepassen in je werk. Je wordt hierbij begeleid door je docent, bij wie je altijd terecht kunt met vragen.
 

De voordelen van e-learning

Als je een opleiding of training via e-learning volgt:

  1. Bespaar je tijd en kosten
  2. Ben je niet gebonden aan vaste lestijden
  3. Kun je studeren op je eigen tempo

 

1. Tijd- en kostenbesparing

Je hebt geen reistijd en je hoeft geen hele lesdagen aanwezig te zijn. Bovendien is online studeren efficiƫnter. Als je samen in de klas zit, ontstaan er vaak leuke gesprekken die niet over de lesstof gaan. Ook is er aandacht voor persoonlijke vraagstukken van je medestudenten. Dat kan heel leerzaam zijn, maar het kost wel meer tijd. Ook is een opleiding via e-learning goedkoper. Je hoeft namelijk niet te betalen voor de tijd van de docent, de leslocatie en de lesvoorzieningen. Denk aan een lunch en materiaal, zoals een computer en beamer.
 

2. Geen vaste lestijden

De een is aan het begin van de werkdag heel gemotiveerd, de ander studeert liever in het weekend. Misschien ben jij juist een avondmens. Met e-learning maakt dat niet uit, want je bent niet gebonden aan vaste lestijden. Je bepaalt zelf wanneer je aan de slag gaat. Als je even wat minder productief bent, dan neem je een lange pauze of ga je de volgende dag verder. Heb je een reis op de planning staan of ga je verhuizen? Dan is dat ook geen probleem, want je mist geen lessen. Een paar weken later ga je gewoon weer verder waar je gebleven was.
 

3. Studeren op je eigen tempo

Kreeg je in de klas vaak het gevoel dat je op een bepaald niveau moest presteren? Dat er geen tijd was om te lang bij een onderwerp te blijven hangen? Of ging het juist niet snel genoeg? Met een opleiding via e-learning bepaal jij je eigen tempo. Als je de lesstof niet direct begrijpt, neem je het nog een keertje door. Ben je iets uit een eerdere les vergeten? Dan kun je die les altijd weer openen. Gaat het leren je heel gemakkelijk af? Dan biedt e-learning je de kans om de lesstof snel te doorlopen en je studie in korte tijd af te ronden.
 

Welke opleiding past bij jou?

Het opleidingsaanbod is groot. Kun je daarom wel wat hulp gebruiken bij je keuze? Bel dan onze opleidingsadviseurs via telefoonnummer 035 - 7 604 860 of mail naar info@bestuursacademie.nl. Zij weten precies welke opleiding of training het beste aansluit op jouw leerwensen.

Thema's

Thema's