NVVB B3 Systematiek van Gegevensverwerking

Werken met persoonsregistraties

1e startmoment

21-09-2021

Niveau

Training

Duur

4 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De Basisregistratie Personen (BRP) en de burgerlijke stand houden persoonsgegevens bij. Maar welke gegevens slaan zij dan op? En van wie? Deze en andere vragen komen in de training aan bod. Zo kun jij na afloop van deze training zelfstandig werken met beide systemen.

Jouw resultaat

Na afloop van deze training kun je werken met persoonsregistraties. Je kunt gegevens registreren, fouten signaleren en je weet hoe je correcties kunt aanbrengen.

Doelgroep

Als medewerker bij Burgerzaken moet je persoonsgegevens kunnen opzoeken en verwerken. In deze training verdiep je je in de systematiek van gegevensverwerking.

Aanpak

Theorie en praktijk gaan hand in hand in deze training. Wat je leert pas je direct toe in opdrachten. De volgende vragen komen onder meer aan bod: Welke gegevens heb jij nodig? Wat doe je als je niet alle gegevens van een burger hebt? Of als de gegevens onjuist zijn? Wat is het verschil tussen een ingezetene en niet-ingezetene? En hoe werken de registers van de burgerlijke stand? Na afloop van deze training heb je kennis en inzicht in de systematiek van gegevensverwerking in de BRP en registers van de burgerlijke stand.

Onderdeel van leerlijn

De NVVB B3 Systematiek van Gegevensverwerking is een onderdeel van het diploma Basiskennis Burgerzaken en maakt deel uit van het diplomastelsel Burgerzaken van de Nederlandse Vereniging van Burgerzaken (NVVB). Het Diplomastelsel Burgerzaken bevat meerdere diploma’s en elk diploma bestaat uit meerdere modules. Vanuit dit programma kun je doorstuderen naar een andere module. Zie NVVB PublieksAcademie voor meer informatie over het diplomastelsel.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

NVVB B3 Systematiek van Gegevensverwerking

Werken met persoonsregistraties

1e startmoment

21-09-2021

Niveau

Training

Duur

4 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.