NVVB B12 Huisbezoek, van Vooronderzoek tot Afhandeling

Goed voorbereid op huisbezoek

1e startmoment

30-09-2021

Niveau

Training

Duur

2 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Soms kun je alleen bepalen wie er in een huis woont door er langs te gaan. Maar hoe bereid je je voor op een huisbezoek? Wat moet je vooraf geregeld hebben? En waar moet je tijdens het bezoek rekening mee houden? Je ontdekt het in deze training.

Jouw resultaat

Na afloop van deze training weet je hoe je huisbezoeken voorbereidt, aflegt en vastlegt in een rapportage. Ook kun je de betrokken burger(s) goed informeren over de vervolgstappen.

Doelgroep

Je zoekt als medewerker Burgerzaken de juiste handvatten om je goed voor te bereiden op huisbezoeken en deze zo veilig en soepel mogelijk te laten verlopen.

Aanpak

Tijdens de training komen alle aspecten van huisbezoek aan de orde. Van de voorbereiding, via de uitvoer tot het afhandelen ervan. Welke informatie heb jij nodig? En wat wil de burger weten? Aan de hand van praktijkvoorbeelden en opdrachten leer je het werkveld beter kennen.

Vooropleiding

Voordat je aan deze training begint raden we je aan eerst de training NVVB B10 Adresonderzoek 1 te volgen.

Onderdeel van leerlijn

De NVVB B12 Huisbezoek, van Vooronderzoek tot Afhandeling is een onderdeel van het diploma Verblijf en adres en maakt deel uit van het diplomastelsel Burgerzaken van de Nederlandse Vereniging van Burgerzaken (NVVB). Het Diplomastelsel Burgerzaken bevat meerdere diploma’s en elk diploma bestaat uit meerdere modules. Vanuit dit programma kun je doorstuderen naar een andere module. Zie NVVB PublieksAcademie voor meer informatie over het diplomastelsel.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

NVVB B12 Huisbezoek, van Vooronderzoek tot Afhandeling

Goed voorbereid op huisbezoek

1e startmoment

30-09-2021

Niveau

Training

Duur

2 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.