NVVB B11 Buitenlandse Rechtsfeiten in de BRP

Correct registreren van buitenlandse rechtsfeiten

1e startmoment

11-10-2021

Niveau

Training

Duur

3 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Een geboorte, huwelijk of overlijden in het buitenland. Het zijn voorbeelden van buitenlandse rechtsfeiten die in de Basisregistratie Personen (BRP) geregistreerd moeten worden. In deze training verdiep je je in het internationaal privaatrecht en de Wet basisregistratie personen waardoor jij precies weet hoe jij deze informatie moet verwerken.

Jouw resultaat

Na afloop van deze training weet jij hoe je buitenlandse rechtsfeiten in de Basisregistratie Personen (BRP) verwerkt.

Doelgroep

Je bent werkzaam op de afdeling Burgerzaken en je houdt je bezig met buitenlandse rechtsfeiten in de Basisregistratie Personen (BRP). Je wilt buitenlandse rechtsfeiten kunnen registreren in de BRP.

Aanpak

Onderwerpen als de Wet basisregistratie personen (Wet BRP), het internationaal privaatrecht en naamrecht komen aan bod in deze training. Aan de hand van opdrachten, voorbeelden en cases leer je de theorie direct toepassen. Zo kun je na de training buitenlandse rechtsfeiten correct verwerken.

Vooropleiding

Voordat je aan deze training begint raden we je aan eerst de trainingen NVVB B4a Nederlandse Rechtsfeiten in de Burgerlijke Stand (afstamming en naamrecht), NVVB B4b Nederlandse Rechtsfeiten in de Burgerlijke Stand (overlijden, huwelijk en geregistreerd partnerschap) en/of NVVB B5 Nederlandse Rechtsfeiten in de BRP te volgen.

Onderdeel van leerlijn

De NVVB B11 Buitenlandse Rechtsfeiten in de BRP is een onderdeel van het diploma Basisregistratie personen - Basis en maakt deel uit van het diplomastelsel Burgerzaken van de Nederlandse Vereniging van Burgerzaken (NVVB). Het Diplomastelsel Burgerzaken bevat meerdere diploma’s en elk diploma bestaat uit meerdere modules. Vanuit dit programma kun je doorstuderen naar een andere module. Zie NVVB PublieksAcademie voor meer informatie over het diplomastelsel.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

NVVB B11 Buitenlandse Rechtsfeiten in de BRP

Correct registreren van buitenlandse rechtsfeiten

1e startmoment

11-10-2021

Niveau

Training

Duur

3 dagen

Studievormen

Dag

Meer informatie

Download brochure

Erkende opleiding

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs geven je graag deskundig advies op basis van jouw loopbaan en leerdoelen. Je kunt ons telefonisch bereiken, via WhatsApp of e-mail. Ma t/m Vrij 08:00 – 18:00 uur.

Ben je op zoek naar opleidingsadvies?

Kom gezellig langs voor een kop koffie/thee en bespreek je wensen met een van onze opleidingsadviseurs. Krijg antwoord op je vragen en ga met een helder opleidingsadvies de deur uit.
Zien we je dan?

Ervaringen & beoordelingen van onze studenten

Lees hier hoe onze studenten de opleidingen van Bestuursacademie Nederland ervaren en beoordelen.