In september starten met een opleiding kan nog steeds!

Thema's

Thema's

In september starten met een opleiding kan nog steeds!

Goed nieuws! Onze lessen zijn weer klassikaal te volgen. Als je je nu inschrijft, kun je in september nog starten. Ook kun je kiezen voor een virtuele opleiding of e-learning. We hebben de verschillen voor je op een rij gezet.
 

Studeren in een leslokaal

Door het coronavirus moesten wij het klassikale onderwijs tijdelijk stilleggen, maar vanaf 1 september kun je de lessen ook weer klassikaal volgen. We houden ons daarbij strikt aan de coronarichtlijnen. Dat doen we door: 

  • les te geven aan kleine groepen, zodat iedereen ver genoeg uit elkaar zit;
  • vaste looproutes aan te houden op onze leslocaties;
  • op elke locatie voldoende desinfectiemiddelen aan te bieden.

Onze klassikale lessen kun je volgen op leslocaties door heel Nederland. Een groot voordeel van klassikaal onderwijs is het directe contact met de docent. Hij of zij kan meteen al je vragen beantwoorden en tijdens het uitvoeren en bespreken van opdrachten met je meekijken en feedback geven. Zo helpt de docent je om het maximale uit jezelf te halen. Bovendien ontstaan er tijdens de lessen vaak inspirerende discussies met medestudenten, waar je veel van leert. 
 

Studeren in een virtueel leslokaal 

Ook is het mogelijk om klassikaal onderwijs te volgen via onze Virtual Classroom. Hierbij ervaar je dezelfde voordelen als in het reguliere klassikale onderwijs, alleen volg je de opleiding online in een virtueel klaslokaal. Gewoon vanuit huis. Dat is heel handig als je bijvoorbeeld reistijd wilt besparen, een opleiding niet bij jou in de buurt georganiseerd wordt of omdat je toch liever thuisblijft vanwege het coronavirus. 
 

Studeren via e-learning

Dankzij e-learning kun je via onze gebruiksvriendelijke online leeromgeving jouw opleiding volgen waar en wanneer jij dat wilt. Je bent niet gebonden aan vaste lestijden en doorloopt de lesstof zelfstandig. Hierdoor kun je studeren in je eigen tempo. Je docent begeleidt je hier goed bij. Lees hier meer over de voordelen van e-learning. 
 

Switchgarantie

Als je tijdens een opleiding ontdekt dat de gekozen variant toch niet zo goed bij je past, dan kun je moeiteloos overstappen dankzij onze switchgarantie. Je betaalt hiervoor geen extra administratiekosten. Houd er wel rekening mee dat als je overstapt van een online variant naar klassikaal onderwijs, je arrangementskosten gaat betalen. 

Zeker als je nu liever thuis studeert vanwege het coronavirus, maar op den duur toch liever klassikaal onderwijs wilt volgen, is dit een hele prettige garantie!
 

Het kiezen van de juiste opleiding

In de lesplanning van elke opleiding kun je zien of deze klassikaal, virtueel of via e-learning aangeboden wordt. Wil je zeker weten dat je de opleiding kiest die het beste bij jou en je leerwensen past? Dan kun je gebruikmaken van onze handige keuzetool. Ook kun je contact opnemen met een van onze opleidingsadviseurs via 035 - 7 604 860 of info@bestuursacademie.nl. Zij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden en geven je graag een passend opleidingsadvies.

Thema's

Thema's