Groei uit tot een expert in uw vakgebied

Thema's

Thema's

Groei uit tot een expert in uw vakgebied

Technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat onze maatschappij verandert. Robots, kunstmatige intelligentie en datagedreven sturing zijn ontwikkelingen die grote invloed hebben op de manier waarop we leven en werken. Nu, maar zeker in de toekomst. In een steeds hoger tempo vragen complexe vraagstukken om nieuwe oplossingen van de overheid.
 
Het is dan ook niet gek dat steeds meer overheidsprofessionals hoger opgeleid zijn. Er wordt immers steeds meer van u gevraagd. U moet u zich blijven ontwikkelen om in te kunnen spelen op de vele veranderingen in technologie, wetgeving en maatschappij. Wilt u het verschil kunnen maken? Uw netwerk uitbreiden? En uw kennis en vaardigheden versterken? Volg dan een van onze Masteropleidingen.
 

Maar welke soort opleiding past nou bij u?

U weet dat u graag een opleiding op Masterniveau wilt volgen. Maar u weet nog niet welke. Kiest u voor een officieel geaccrediteerde Masteropleiding, een kort (trainings)programma op Masterniveau of een losse Masterclass? Om u te helpen bij uw keuze, leggen wij hieronder kort het verschil uit:
 

Executive Masterprogramma

Dit is een trainingsprogramma gericht op interpersoonlijke vaardigheden voor hoger management en andere hoger opgeleiden op Masterniveau. 
 

Masterclass

In een Masterclass specialiseert u zich in korte tijd op hoog niveau. Bij een succesvolle afronding van een Masterclass komt u mogelijk in aanmerking voor vrijstellingen binnen een aantal erkende Masteropleidingen.
 

Professional Master

Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt u de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op Masterniveau.
 

Master

In een Masteropleiding kunt u de kennis die u in een Bachelor hebt opgedaan verder verdiepen of juist verbreden. Wanneer u een Masteropleiding hebt afgerond, ontvangt u een erkende Mastergraad.
 

Opleidingen in de spotlights

Wij bieden een groot aantal opleidingen en programma’s op Masterniveau aan. Hieronder hebben wij 3 programma’s geselecteerd, waarover wij u graag iets meer vertellen.
 

Masterclass Transitie Omgevingswet

Minder regels, meer ruimte voor eigen initiatieven en vertrouwen als uitgangspunt. Dat is waar de Omgevingswet voor staat. Dit vraagt van overheden om anders te werken en om hun dienstverlening anders in te richten. Maar hoe doet u dat? In deze Masterclass leert u hoe u de transitie van de Omgevingswet succesvol kunt laten verlopen. Daarbij komen onderwerpen aan de orde als de integrale dienstverlening, het procesmanagement en de informatievoorziening. Met deze Masterclass heeft u de tools in handen voor een succesvolle invoering van de Omgevingswet.
 

Professional Master Digitaal leiderschap

Digitalisering biedt veel kansen op verbetering, maar het daadwerkelijk benutten hiervan stuit vaak op weerstand. In deze Masterclass ontdekt u welke kennis en vaardigheden u als moderne bestuurder, manager of beleidsmedewerker nodig heeft om effectief sturing te geven aan de digitale transformatie van uw organisatie, afdeling of beleidsveld. Zo leert u om op basis van een coalitieakkoord, beleid en wetgeving een strategische koers uit te zetten rondom digitalisering. Ook ontdekt u hoe u deze implementeert in uw organisatie en hoe u bestuurders en stakeholders hierbij betrekt.
 

Executive Master Public Leaderschip Program

Hoe bouwt u aan een publieke organisatie waar mensen vertrouwen in hebben? Hoe geeft u sturing aan mensen zonder afbreuk te doen aan uw visie? En hoe ziet integer leiderschap eruit? Op deze en soortgelijke vragen krijgt u antwoord in deze Executive Master. In dit leiderschapsprogramma haalt u het beste uit uzelf en werkt u aan het verbeteren van uw leiderschapsvaardigheden. Zo groeit u uit tot een daadkrachtig en overtuigend leider die bestand is tegen de complexe vraagstukken van deze tijd.
 

Nieuwsgierig geworden?

Heeft u interesse in een van bovenstaande programma’s?  Of bent u er nog niet helemaal uit en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op: 035 - 7 604 850. Wij helpen u graag om een opleiding te vinden die bij u past. Ons complete aanbod vindt u op: www.bestuursacademie.nl

Thema's

Thema's