Kom naar de Actualiteitendag voor de markt

Thema's

Thema's

Kom naar de Actualiteitendag voor de markt

Bestuursacademie Nederland houdt op 27 januari 2020 een actualiteitendag voor marktmeesters, marktbeheerders en beleidsmedewerkers markten van 9.30 tot 16.30. Komt u ook?

In 1 dag weer helemaal op de hoogte

De warenmarkt moet zich aanpassen om als aankoopkanaal relevant te blijven voor de consument van vandaag en morgen. Maar hoe dan? En wat betekent dit voor u in de praktijk? Tijdens deze actualiteitendag bespreken wij de laatste actuele ontwikkelingen. Zo kijken we onder meer naar de kansen en mogelijkheden van een offensief toekomstgericht beleid, waarbij ook de gemeente een belangrijke rol speelt. Na afloop van deze dag bent u weer helemaal op de hoogte.

Aanpak

In korte tijd wordt u volledig up-to-date gebracht over de wijzigingen en ontwikkelingen op het gebied van de warenmarkt. Wat is er gebeurd, wat staat u te wachten? Samen met andere professionals uit de praktijk gaat u met onder andere deze vragen aan de slag. Er is volop ruimte om met en vooral ook van elkaar te leren. Op die manier hernieuwt u niet alleen uw kennis, maar legt u ook meteen de basis voor een breder netwerk.

Voor wie

U bent een marktmeester, marktbeheerder of beleidsmedewerker markten bij gemeenten.

Meer weten?

Heeft u interesse in de actualiteitendag? En wilt u zich meteen inschrijven? Klik dan hier.

Thema's

Thema's