Actualiteitendag Marktmeesters, Marktbeheerders en Beleidsmedewerkers Markten

In één dag weer helemaal op de hoogte

In één dag weer helemaal op de hoogte!
Actualiteitendag
1 Dag Dag 1 Regio Bekijk kosten
Download brochureKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven035 - 7 604 850 06 - 829 093 68

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

Als marktmeester, marktbeheerder of beleids­medewerker markten heeft u regelmatig te maken met veranderingen. Maar bent u ook op de hoogte van de laatste ­ontwikkelingen op dit gebied? En wat betekent dat voor u in de praktijk? Tijdens deze actualiteitendag wordt u geheel op de hoogte gebracht van de meest recente ­ontwikkelingen op het gebied van de warenmarkt. En weet u wat dat voor u betekent en wat u ermee kunt doen.

Uw resultaat

Na deze dag bent u weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de warenmarkt.

Doelgroep

U bent een marktmeester, marktbeheerder of beleidsmedewerker markten.

Aanpak

Wat is er gebeurd, wat staat u te wachten? Samen met andere professionals uit de praktijk gaat u met onder andere deze vragen aan de slag. Er is volop ruimte om met en vooral ook van elkaar te leren. Op die manier hernieuwt u niet alleen uw kennis, maar legt u ook meteen de basis voor een breder netwerk.

Studieprogramma

Programma

Tijdens deze actualiteitendag komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Ontwikkelingen in de warenmarkt
  • Veranderende omgeving en hoe hiermee om te gaan
  • Actuele casuïstiek
  • Wijzigingen in wet- en regelgeving

Certificaat

Na afloop van deze actualiteitendag ontvangt u het certificaat van deelname ‘Actualiteitendag Marktmeesters, Marktbeheerders en Beleids­medewerkers Markten’ van Bestuurs­academie Nederland.

Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 1 dag.

De door u gekozen opleiding/training heeft verschillende startmomenten. Kies hier de maand waarin u wilt starten.

Bij Bestuursacademie Nederland kunt u kiezen uit 4 verschillende studievarianten. Er is dus altijd een variant die bij u past. U kunt kiezen voor de dagopleiding, de zaterdagopleiding, de avondopleiding of e-Learning (thuisstudie). Kies hier welke variant u wilt volgen.

Bestuursacademie Nederland is een landelijk opleidingsinstituut en kent een zeer groot aantal opleidingsplaatsen. Er is er dus altijd een opleiding bij u in de buurt. Kies hier de gewenste locatie voor uw opleiding/training.

Startdatum

Variant

Dag

Locatie

Januari 2018 Dag Maandag Regio Utrecht
Kostenspecificatie

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Trainingskosten: € 410,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.