Programmamanager learning & development

Thema's

Thema's

Programmamanager learning & development

Met jouw passie voor en ervaring binnen de (lokale) overheid wil jij overheidsorganisaties ondersteunen in de professionalisering van hun medewerkers. Zodat zij beter in staat zijn de actuele opgaven aan te pakken. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen opleidingsprogramma's! Interesse? Stuur ons nu je cv en motivatiebrief.
 

Dit zijn je werkzaamheden

Je blijft up-to-date over de ontwikkelingen bij de (lokale) overheid en zorgt ervoor dat ons opleidingsaanbod blijft aansluiten op de actuele thema’s en uitdagingen waar (lokale)overheden nu voor staan. Zo heb je niet alleen een duidelijke meerwaarde voor onze klanten, maar draag je je steentje bij aan het oplossen van belangrijke maatschappelijke thema’s. Met jouw opleidingsprogramma’s geef je overheidsprofessionals namelijk meer kennis en tools in handen om hiermee aan de slag te gaan.
 
Op basis van jouw kennis van de lokale overheid en input van onze klanten kun jij maatwerk-opleidingsprogramma’s maken. Je ontwikkelt deze programma’s helemaal zelf of werkt hiervoor samen met externe stakeholders, zoals trainers en andere partners om de kwaliteit van de opleidingen te waarborgen. Jij bent hierin het centrale aanspreekpunt in het samenspel met de klant, onze trainers, accountmanagers en projectbureau.
 

Jouw profiel

Je hebt ervaring bij de overheid, bij (sterke) voorkeur op een (gemeentelijke/provinciale) afdeling Bedrijfsvoering en je bent bereid die ervaring verder uit te diepen.
Je snapt de taal van de (lokale) overheid en begrijpt de processen in een politiek bestuurlijke omgeving. Daarnaast heb je affiniteit met opleiden en trainen. Je hecht aan kwaliteit, maar verliest het rendement niet uit het oog en kunt anderen meenemen in je enthousiasme. Je houdt ervan om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in overheidsland en je ideeën hierbij om te zetten in concrete trainingen of andere producten voor het portfolio van de Bestuursacademie Nederland.  
 
Een referentiecheck en online persoonlijkheidsvragenlijst maken onderdeel uit van de selectieprocedure.
 

Je nieuwe team

Je komt te werken in een team met meerdere programmamanagers, ieder met eigen aandachtsgebieden waarbinnen de programmamanager weet wat de actuele ontwikkelingen zijn. Ons doel daarbij blijft: iedereen die bij of voor de overheid werkt de mogelijkheid bieden te groeien in zijn vak.
 

Thema's

Thema's