Programmamanager Bestuursacademie Nederland - 32 tot 40 uur

Thema's

Thema's

Programmamanager Bestuursacademie Nederland - 32 tot 40 uur

Heb je een passie voor de lokale overheid? Wil je overheidsorganisaties ondersteunen in het verder professionaliseren van hun medewerkers, zodat zij onder andere beter in staat zijn actuele uitdagingen zoals de klimaatcrisis aan te pakken? Houd je ervan om verantwoordelijkheid te dragen over je eigen programma’s? Word dan programmamanager bij Bestuursacademie Nederland. Bij ons team Incompany maak jij het verschil en bouw je samen met onze klanten aan de kwaliteit van het openbaar bestuur!

Interesse in de functie? Stuur je motivatie plus cv naar recruitment@ncoi.nl ter attentie van Lisanne Hansen.
 

Dit zijn je werkzaamheden

Team Incompany van Bestuursacademie Nederland houdt zich bezig met het oplossen van ontwikkelvraagstukken van onze overheidsklanten. Wij werken voor zowel de lokale- als Rijksoverheid, voor ZBO’s, maar ook voor profitorganisaties die samen met of voor de overheid werken. Het team signaleert ontwikkelingen in de publieke sector en trends in opleiden. Dat resulteert in nieuwe en verbeterde producten, zodat ons opleidingsportfolio actueel en aantrekkelijk blijft. En het team ontwikkelt samen met onze klanten opleidingstrajecten op maat.

Als programmamanager denk je op tactisch en strategisch niveau mee over ons opleidingsportfolio en zorg je dat dit aansluit op de ontwikkelingen binnen de publieke sector. Daarmee help je de professionals in de sector hun vakmanschap te vergroten. Je zorgt ervoor dat ons opleidingsaanbod up-to-date is en aansluit op wetgeving, verplichtingen vanuit de overheid en nieuwe ontwikkelingen.

Je komt te werken in een team met meerdere programmamanagers, ieder met een eigen aandachtsgebied. Zo heeft het team in het brede werkveld van de overheid toch domeinspecifieke kennis in huis. Ons doel daarbij blijft: iedereen die bij of voor de lokale overheid werkt de mogelijkheid bieden te groeien in zijn vak. Dit doen we vooral door leerprogramma’s op maat te ontwikkelen, maar ook door het signaleren van trends in de publieke sector én in opleiden. Ook jij kunt ons hierbij ondersteunen. Door met een frisse blik te kijken naar ons opleidingsportfolio en door nieuwe werkvormen toe te voegen aan onze programma’s. Zo houden wij ons aanbod actueel en aantrekkelijk.
 

Ons aanbod 

Samen werkend Nederland sterk maken en sterk houden. Kortom: een werkgever en opdrachtgever waar je kunt werken voor een sterk, inspirerend merk én deel uitmaakt van een grotere, dynamische groep met brede carrièremogelijkheden. We investeren in elkaar met tijd, energie en aandacht. Wij bieden onze mensen een plek die gekenmerkt wordt door een nuchtere cultuur. Een plek waar ze volkomen zichzelf kunnen zijn.

Dit krijg je ervoor terug:

  • De mogelijkheid tot het kosteloos volgen van vakinhoudelijke trainingen of opleidingen om de beste in je vak te worden;
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.900,- en € 4.100,- op basis van 40 uur. Bij de inschaling kijken we naar relevante werkervaring, opleiding, competenties, doorgroeimogelijkheden en de verhoudingen binnen het team;
  • Laptop en telefoon;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Pensioenregeling;
  • Collectieve zorgverzekering;
  • De mogelijkheid om gratis te sporten na werk; keuze tussen bootcamp en yoga.

 

Jouw profiel 

Je hebt kennis van de lokale overheid en bent bereid deze verder uit te diepen indien nodig. Je snapt de taal van de (lokale) overheid en begrijpt direct hoe processen in een politiek-bestuurlijke omgeving verlopen. Dit combineer je met kennis van opleiden en trainen. Je weet zowel kwaliteit als rendement voorop te stellen en kunt anderen meenemen in je enthousiasme. Je bent een teamplayer en kunt daarnaast ook prima zelfstandig werken. Je hebt minimaal HBO-werk- en -denkniveau en meerdere jaren werkervaring, bij voorkeur opgedaan binnen de publieke sector. Je bent een krachtige, dynamische en creatieve persoonlijkheid met drive voor het ontwikkelen van maatwerkprogramma’s. Je hebt een goed ontwikkeld commercieel gevoel.

Verder:

  • heb je oog voor kwaliteit en werk je resultaatgericht;
  • ben je assertief en durf je creatief te zijn; 
  • ben je accuraat, initiatiefrijk en zelfstandig, waarbij je gestructureerd en analytisch te werk gaat.

 

De organisatie 

Samen met klanten en partners bouwt Bestuursacademie Nederland mee aan de professionalisering van overheidsorganisaties. We richten ons zowel op de ontwikkeling van mensen als organisaties binnen het openbaar bestuur. Via een compleet pakket aan opleidingen en praktijkgerichte cursussen worden jaarlijks duizenden medewerkers binnen de publieke sector opgeleid en getraind.

Interesse in de functie? Stuur je motivatie plus cv naar recruitment@ncoi.nl ter attentie van Lisanne Hansen.

Thema's

Thema's