Actualiteitendag Wmo

Uw kennis weer up-to-date

Volledig op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de Wmo
Actualiteitendag
Bekijk kostenspecificatie
Download brochureDirect inschrijven035 - 7 604 850 06 - 829 093 68

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

Wat zijn de consequenties voor de nieuwe Wmo? Waar liggen de raakvlakken met de andere decentralisaties zoals de Jeugdwet en de Participatiewet? Welke relatie is er met de nieuwe AWBZ, de Wet langdurige zorg en wat betekent de Zorgverzekeringswet en de wijkverpleegkundige voor gemeenten? Veel vragen die u zich als professional stelt in de praktijk. Deze actualiteitendag biedt het antwoord op onder andere deze vragen en zorgt ervoor dat u in korte tijd helemaal up-to-date bent over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Wmo.

Uw resultaat

Na afloop van deze praktische actualiteitendag bent u volledig op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op het gebied van de Wmo. Recent ingevoerde wetswijzigingen en actuele jurisprudentie worden besproken. Daarnaast komen organisatorische ontwikkelingen aan de orde die op korte termijn invloed gaan hebben op uw werksituatie.

Doelgroep

U bent medewerker Wmo op uitvoerend en kwaliteitsniveau en u heeft een opleiding of training Wmo gevolgd bij Bestuursacademie Nederland. Ook als u op de hoogte wilt blijven over de laatste ontwikkelingen of als u werkzaam bent in het sociaal domein, is deze dag geschikt voor u.

Aanpak

Deze actualiteitenbijeenkomst biedt een sterke koppeling tussen de theorie en praktijk. Casuïstiek zorgt voor de directe vertaling van de regels naar de praktijk. Door middel van interactie wordt de stof behandeld. U wordt uitgenodigd tot actieve deelname in discussies en workshops over onder andere de veranderingsprocessen binnen de Wmo.

Alle recente ontwikkelingen worden besproken, inclusief hun impact op uw eigen werkpraktijk. Het wordt een informatieve bijeenkomst. Na afloop is er voldoende ruimte om bij te praten met uw medestudenten. De ideale manier om uw netwerk up-to-date te houden!

Studieprogramma

Programma

Tijdens deze actualiteitendag komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Politieke bewegingen aangaande de Wmo; transitie AWBZ naar Wmo
  • Gevolgen van jurisprudentie op lokaal Wmo-beleid
  • Recente en toekomstige wetswijzigingen, sociaal domein
  • Ontwikkelingen op lokaal niveau
  • Maatschappelijke ontwikkelingen in relatie tot de Wmo

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat van deelname ‘Actualiteitendag Wmo’ van Bestuursacademie Nederland.

Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 1 dag.

Let op: Helaas is de planning nog niet bekend. Door middel van het onderstaande formulier kunt u uw interesse aangeven. Wij nemen dan contact met u op zodra de planning bekend is.

 
Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden

Kostenspecificatie

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Trainingskosten: € 410,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Trainingskosten: € 410,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren