Training Projectmanagement

Krijg optimaal grip op uw projecten

HBO niveau
3 Dagen Avond en Dag 8 Regio's
Download brochureKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven035 - 7 604 850 06 - 829 093 68

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

In uw functie als leidinggevende komt u veel in aanraking met projecten. Wilt u leren hoe u de juiste personen op een project zet, draagvlak kunt creëren binnen uw afdeling en uw team inspireert om met succes het project af te ronden? Dan is deze opleiding iets voor u. Wij gaan ervan uit dat u al enige ervaring en kennis van projecten heeft. Vanuit deze kennis leren wij u hoe u verschillende en meerdere projecten tegelijkertijd kunt managen. Door een overkoepelende positie in te nemen houdt u overzicht over de voortgang, de randvoorwaarden en de risico’s en bent u in staat waar nodig hierin te sturen. Na deze praktische opleiding bent u in staat projecten succesvol in te richten. Een krachtig programma om optimaal grip te krijgen op projecten.

Uw resultaat

U leert projectmatig werken. U kunt een project leiden van begin tot eind en weet de regie te krijgen en behouden. U bent in staat randvoorwaarden te beheersen en af te bakenen. U leert de projectvoortgang te bewaken en bij te sturen.

Doelgroep

Wilt u als leidinggevende of coördinator succesvol een project managen? Dan is deze opleiding geschikt voor u.

Vooropleiding

Voor deze opleiding zijn geen specifieke vooropleidingseisen van toepassing. Deze opleiding wordt verzorgd op HBO-niveau.

Doel en opzet

In dit programma leert u projecten te managen. U zet de juiste mensen op de juiste plaats en zorgt dat projecten opgestart worden. Tijdens het project houdt u het overzicht en bewaakt u de voortgang en risico’s. U richt projectteams in, geeft de richtlijnen aan en stuurt waar nodig het team de juiste kant op. De praktijkgerichte aanpak stelt u direct in staat de theorie toe te passen in uw eigen werk. Hierdoor voegt deze opleiding meteen wat toe voor uw organisatie.

Voorbereiding en studiebelasting

Afhankelijk van uw vooropleiding en werkervaring moet u rekening houden met een studiebelasting van ongeveer 3-5 uur per dagbijeenkomst.

Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Projectmatig werken

 • Kenmerken projectmatig werken
 • Rollen binnen projectteams
 • Kritische succesfactoren

Faseren van een project

 • Projectopstart
 • Projectuitvoering
 • Oplevering en nazorg

Projectvoortgang bewaken

 • Financiële aspecten van projectmanagement
 • Tijdpad en toleranties
 • Afspraken met opdrachtgever
 • Prestatie-indicatoren

Communicatie binnen projecten

 • Een doeltreffende overlegstructuur
 • Communicatie en bijsturen
 • Effectieve gespreksvaardigheden

Diploma

De opleiding rondt u af met een praktische opdracht. Na een succesvolle afronding ontvangt u het zeer gewaardeerde diploma ‘Projectmanagement’.

Lesplanning

Opleidingsvarianten

De opleiding Projectmanagement duurt 3 maanden. De opleiding wordt zowel overdag als in de avond verzorgd. De dagopleiding heeft 3 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 6 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur.

 

De door u gekozen opleiding/training heeft verschillende startmomenten. Kies hier de maand waarin u wilt starten.

Bij Bestuursacademie Nederland kunt u kiezen uit 4 verschillende studievarianten. Er is dus altijd een variant die bij u past. U kunt kiezen voor de dagopleiding, de zaterdagopleiding, de avondopleiding of e-Learning (thuisstudie). Kies hier welke variant u wilt volgen.

Bestuursacademie Nederland is een landelijk opleidingsinstituut en kent een zeer groot aantal opleidingsplaatsen. Er is er dus altijd een opleiding bij u in de buurt. Kies hier de gewenste locatie voor uw opleiding/training.

Startmaand

Variant

Dag

Locatie

Mei 2018 Dag Donderdag Regio Amsterdam

Startmaand

Variant

Dag

Locatie

Mei 2018 Dag Donderdag Regio Eindhoven

Startmaand

Variant

Dag

Locatie

Mei 2018 Dag Donderdag Regio Rotterdam

Startmaand

Variant

Dag

Locatie

Mei 2018 Dag Donderdag Regio Utrecht

Startmaand

Variant

Dag

Locatie

Mei 2018 Dag Donderdag Regio Zwolle

Startmaand

Variant

Dag

Locatie

Mei 2018 Dag Donderdag Regio Nijmegen

Startmaand

Variant

Dag

Locatie

Mei 2018 Dag Donderdag Regio Groningen

Startmaand

Variant

Dag

Locatie

Mei 2018 Dag Donderdag Regio Den Haag
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten € 1.590,-
Trainingsmateriaal € 80,-
Locatiekosten € 88,50
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 75,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1.833,50

Kostenoverzicht

Inschrijfgeld: € 100,-
Cursusgeld: € 1.090,-
Studiematerialen: € 125,-
Examenkosten: € 195,-
Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Je kunt deze opleiding ook in 3 termijnen betalen. Hiervoor wordt een opslag van 8% in rekening gebracht.

Locatie- en arrangementskosten 

Bestuursacademie Nederland regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch begrepen. De arrangementskosten bedragen 
€ 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). Een aantal programma’s hebben ook een avondprogramma. In dat geval wordt er een diner en/of hotelovernachting voor u verzorgd. De kosten hiervoor bedragen € 25,50 (excl. btw) voor het diner en € 100,- (excl. btw) voor de hotelovernachting. 

Reprorechten en hand-outs 

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw 

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. 

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten, arrangementskosten en het diner zijn altijd belast met 6% btw. 

De btw op arrangementskosten en het diner is niet verrekenbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Advies op maat

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vr: 08.00 - 17.00 uur
WhatsApp: 10.00 - 16.00 uur

Levenlanglerenkrediet (LLLK) – studiefinanciering voor volwassenen

Meer informatie

Laatste nieuws

Vraag gratis aan
Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Vraag gratis aan

Laatste nieuws

Onze website maakt gebruik van cookies.